Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада всички, загатвайки че е

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада всички, загатвайки че е
Коментари Харесай

Борисов изненада всички. Немислим компромис

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изненада всички, загатвайки че е подготвен на невъобразим до неотдавна компромис.

-->
Борисов разяснява изявлението на Асен Василев, който минути преди този момент съобщи, че ПП-ДБ няма да поддържат държавно управление с присъединяване на ГЕРБ.

„ Очаквам разсъдъкът да надделее “, сподели Борисов.



" Тези дни, това, което ще се приказва с Политическа партия, са всевъзможни разновидности “, съобщи той и хвърли бомба, намеквайки че ГЕРБ може да поддържа държавно управление с втория мандат, само че не и без министри.

„ Всички останали приказват предизборно, само че изборите са свършили. Ако желаеме да вървим на избори, да си го кажем и юли ще чакаме още от същото. Няма по какъв начин нищо да се промени за два месеца. Никой от нас не е в ръководство и не носи пасиви “, добави лидиерът на ГЕРБ.

Според него и след локалните избори отново ще се води същият диалог и тогава обаче тематиката към този момент ще е за цялата политическа система и би трябвало ли да съществува такава.

„ Полагам последни старания да излъчим държавно управление в границите на този парламент “, призна още Борисов.

На въпрос кои са разновидностите „ А “ и „ Б “, Борисов шеговито отвърна: „ Вариант „ Б “ е Бойко “. Той и си потегли от коридорите, без да отговори на траялите въпроси дали тогава вид „ А “ е Асен.

Преди това Борисов имаше среща и с Има Такъв Народ. Те имат виновна и твърда позиция по тематиката Северна Македония. Не може техният президент да пренебрегва нашия в изявленията си, сподели за диалога водачът на ГЕРБ. По думите му Шенген и еврозоната са общите точки сред двете партии.

„ Ние водим диалози сега по законодателни, финансови и други тематики за първия и втория мандат. Докато повеждам договаряния със своите сътрудници от втората политическа партия, правилно ли е да обикалям другите кабинети и да диря друга поддръжка? Докато не изчерпаме тематиката с „ Да, България “ и „ Промяната “, няма да диря други разновидности “, сподели той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР