Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, където участва

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, където участва
Коментари Харесай

Борисов издаде коварния план на ППДБ: Лъжа до лъжа, подписи, корупция. Ще берем горчиви плодове

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Бургас, където взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията.
Той е придружаван от досегашния вицепремиер Мария Габриел, Росен Желязков и Ева Майдел. Домакин на предизборната среща е кметът на Бургас Димитър Николов.
Водачът на листата в Бургас Жечо Станков показа номинираните в листата на ГЕРБ, които излязоха на трибуната, приветствани със мощни овации.
„ Господин Борисов, благодаря за достойнството да повеждам този тим от специалисти “, стартира Станков и съобщи, че тези хора са 365 дни измежду хората, а освен преди избори. „ Ще продължим да изпълняваме дилемите, които ни поставяте, господин Борисов, тъй като вие също сте непрестанно измежду хората “, съобщи той.
Думата бе дадена на Ева Майдел, която съобщи, че живеем в рисков и непредвидим свят. „ Трябва да бъдем реалисти къде се намираме сега. На доста хора им се желае да бъдат политици и се вършат на евроатлантици. Само, че това се мери по дейностите, не по думите “, разясни тя.
Росен Желязков разгласи, че задачата е да се възвърне България от безвремието, в което е в последните години. „ Нашите съперници ни опълчват 4 опорни точки – заран, обед и вечер, ще ви накарат да ги сънувате: корупцията, службите, регулаторите, правосъдната система. В тази приказка, която ни се оферираше има една Червена шапчица, която вървеше в една тъмна гора, в която я дебнеха едни „ секрети, зли служби “ и един злобен, лаком, вълк Торбалан, с който когато пиеха кафе му говореха на „ Делян “. Оказа се нито гората е такава, нито алената шапчица е толкоз наивна “, посочи той.
Думата бе дадена на Мария Габриел. „ Днес ясно демонстрираме, че ние сме един екип, който приказва на един глас – и на национално, и на европейско равнище. Ние знаем по какъв начин да отстояваме националния интерес “, сподели тя.
„ Виждам, че моите сътрудници са по детски наивни, тъй като мислят че против нас имаме систематични политически партии или хора, които имат някаква тактика или цели. Срещу нас обаче няма такова мислене ”, разгласи водачът на ГЕРБ пред препълнената зала.
„ Дори ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България. ГЕРБ ще взема да оправя тази страна, когато стигне равнището на външния дълг като % на гласоподавателите. Толкова подло всичко са подготвили последните три години – неистина, до лъжата. Оставихме Спецов, че да не могат да се измъкнат и да кажат – имало корупция. Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата “, не скри гнева си той.
„ Българите би трябвало да знаят, че по-късно, което направиха за трите години ръководство, ще берем горчиви плодове и доста мъчно ще излезем от тази рецесия ”, предизвести Борисов и напомни, че е поемал ръководството на страната след разнообразни рецесии.
„ Асен Василев е интелигентен, той знае, че хазната е празна. Той знае, че би трябвало да се вдигнат налозите, и има проект. Някой би трябвало да пристигна и да извади страната от блатото. Това може да стане за към две години, тъй като е тежко. След това, те добре усвоили кеша, още веднъж ще са на политическата сцена. След две години ще сме в същата изходна позиция. Това е била тяхната тактика. Те не водят акция, не ги интересува. Те знаят, че би трябвало да са съпротива в Народното събрание, те за ръководство към този момент не мислят. Затова всеки ден поставят опорката „ ГЕРБ, Движение за права и свободи ”. Не бъдете наивни ”, изясни Борисов.
„ Трябва да помогнем на тези партии да схванат, че хората не са слепи. Те даже ни разказваха проекта си, само че аз в никакъв случай няма да споделя неща от кухнята. Мога да приказвам доста, тъжно е. В момента България няма посока. Дано българите проумеят, в случай че се задейства тази скица, доста мъчно с разграничена страна, ще излезем от рецесията. Когато похарчиш половин милиард за зимно разчистване, а няма една снежинка, медиите не би трябвало да ги щадят ”, сподели той.
„ Няма да е почтено те да се облагодетелстват, а ние за 3-4 път да вадим България от рецесията ”, счита водачът на ГЕРБ, представен от novini.bg.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР