Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с граждани

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с граждани
Коментари Харесай

Борисов разкри в каква валута плащали на партийните люспи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е на среща с жители от Сливен, Котел и Твърдица. Стотици участват на срещата. Сред тях са и кметовете на трите обитаеми места. 

" Искам да станете и с една минута безмълвие да почетем паметта на внезапно умрелия през април кмет на Нова Загора Николай Грозев. Ники Грозев ми беше добър другар. Бих дал и бих кандидатирал целия екип на Ники, в случай че можеше. Той беше същински създател на партията. Затова ви апелирам да го почетем ", прикани Бойко Борисов на срещата, написа Блиц. 

На 3 юли в Нова Загора ще се проведат изключителни избори на кмет. Кандидат за кмет на ГЕРБ е Галя Захариева от екипа на Грозев. 

Ние сме тук през днешния ден с едно тестване пред нас, би трябвало да сме мощни и обединени и да покажем, че това е пътят за развиване на всяка общественост, съобщи Десислава Танева. Нашата задача е да спечелим на първи тур, отсече тя. 

Депутатът проф. Костадин Ангелов, който е от Нова Загора, съобщи, че преди време е взел участие в разнообразни начинания в града.

Много болно ми стана от диалозите с лекарите и сестрите в поликлиниката. Беше им дадено, че от 1 април заплатите им ще бъдат увеличени - да, но не. Колегите не са получили нито лев. Дори добавките, които ние отпуснахме с помощта на господин Борисов, не ги получават, уточни той.

Една избирателка беше изумена от претендента на Демократична България, който ще бъде подсилен от Българска социалистическа партия. Такова знамение виждали ли сте? БСП неистово желаят да останат на власт, отсече той.

Човекът, който знае отговорите на всички въпроси и може да взема решение рецесии, е Бойко Борисов, добави Ангелов.

Даниел Митов пожела триумф на кандидатката от ГЕРБ за кмет на Нова Загора и регистрира цялостен неуспех на ръководещите от четворната коалиция.

Дори зад Океана се убедиха, че тези измамници са се опитвали да мамят и тях, посочи Митов.

Той изрично съобщи, че Бойко Борисов никаде няма да върви. И зададе въпроса - кой може да пее тенор в един квартет? Ами този, който може да пее тенор, отговори си самичък Митов. След това той дефинира Бойко Борисов като " Пласидо Доминго " на ГЕРБ. 

" Викали са ми Ронадло, Меси, единствено Пласидо Доминго не са ми казвали, само че тов е градската интелигенция. Оставете ги, тъй като, за жалост, и в това постоянно съм упреквал президента Радев, че раздели нацията преди година и половина. В момента в тимовете биват най-освирквани тези звездите на другите тимове, които им вкарват головете. Това е обикновено те да са съсредоточени против мене. И по какъв начин не.

Откакто съм 20 години в политиката Атанас Атанасов няма една победа. Няма победа Корнелия Нинова, нямаше да има и победа, в случай че нямаше машинация с машините. Вие го знаете. Какво им преча? Но това е техен проблем. За 6 месеца, услужливите медии цитират, сутринта Атанасов го чух, Джуди на галено му викат, за 6 месеца създали повече в сравнение с аз за 12 години. Винаги е бил обикновен индивида. Но тоя път беше прав ", сподели Борисов. 

" Токът се качи 5 пъти повече в сравнение с за 12-е години при нас. Газът се дигна 5 пъти. А нафтата и бензинът почти двойно. Същото е и за метана. Сиреч те за тези 6 месеца съумяха да унищожават всичко, което ние пазехме 12 години. А инфлацията ни бе 1-2% най-много. И когато дадохме 50 лв. на пенсионерите, бяха 50 лв.. Те в опита си с услужливите медии стигат до нелепостта да приказват, че инфлацията им била привнесена. 

За Европа е 7-8, а тука 20. Откъде я привнесоха? Пак услужливо не им задавате въпроса за какво нарастна токът? Кюмюрът е наш, миньорите българи, централата държавна. Откъде скача токът, кой им го привнесе? Защо не питате от кое място пристигна по-скъпият ток, разгневи се Борисов.

Имало либерализиран пазар. А по какъв начин в Унгария, Гърция се компенсират всички тези ограничения. на тяхно место, само че по време на нашето ръководство щях да отида в Брюксел, една година, в случай че би трябвало ме глобете, само че няма да подвигна цената на тока. Няма да спазя това изискване за една година и ще оставя българския консуматор и бизнес на тази цена. Защото всичко е наше. Кое, уважаеми медии, дигна цената на тока?

КЕВР, кюмюрът, миньорите, кой подвигна цената на тока? Газ - имаш  договор до нова година. През това време отиваш, подписваш дълготраен контракт със Съединени американски щати, Египет, Катар. Изтича договорът и минаваш на полутечен газ. Направили сме ви компресори, интерконектори и две пристанища за полутечен газ могат да докарат колкото желаете газ. Над 25 милиарда е направил ГЕРБ. А от преноса по Балкански поток получавате по 800 милиона ", разгневи се отново Борисов.

" Хайде да спрем да приказваме аз Бойко Борисов, на кого преча? Това и сподели Плевнелиев. ГЕРБ е неговото чадо, по какъв начин да се махне от децата. Да оставя като Българска социалистическа партия Петков да си боцне от една страна и Демократична България с Христо Иванов въпреки това. Тези партии към този момент ги няма. Нинова подава два пъти оставка поради слаби резултати, а в този момент отново се кандидатура за ръководещ.

Иванов и Атанасов се чудят по какъв начин да се закачат на брошката на Политическа партия, с цел да влязат в Народното събрание. Сиреч партията на смяната ще има две брошки - БСП и Да, България. Няма да дам ГЕРБ да стане брошка на никой. Не ме интересуват лидерите на друга партия. 1% да има партията, почитам 100 000, които са  дали своят вот за нея ", сподели още той. 

" В тази зала да не сте мафиоти. Откъде на къде по този начин ще ни назовават. Само като видях кои публицисти се обадиха, разбрах коя е посоката. Няма да разреша да счупите ГЕРБ като Национална движение „Симеон Втори", като Българска социалистическа партия, когато се дръпна Първанов, няма да разреша да се случи като Съюз на демократичните сили, когато Иван Костов се отдръпна. 

Добре, напущам. Какво се случва? Почват да пазарят министри и депутати. Плащали им в биткойни на тия, дето напускали ", сподели още Борисов. 

Каква е разликата сред смяната и ГЕРБ - те вкараха медиаторите. От нефт 300 милиона, а от газ 100 милиона. Уж сме небогати, а всеки месец половин милиард отива в чужбина. Има нова геополитическа обстановка - Запад и Изток. Ние къде сме? Затова им споделих бързо ветото да пада, тъй като Балканите би трябвало да станат Европа. Всички депутати от ГЕРБ се съгласиха, а от ПП-тата имаше въздържали се. 

Скандалите между тях, които водят - Господ забавя, само че връща. Днеска президентът Радев видя разликата. Дори и в най-влошените връзки по наше време, пътуваха министри. Питам ги тези уважаеми медии - за какво не върнете първото слово от Народното събрание, когато Петков споделя, че ще върне парламентаризма и връзките сред институциите. Ми белким не наруши ли конституцията със своята декларация. Нима днеска при татко им, или при баба им - в случай че отрочето на Корнелия Нинова е Радев, а Петков на Радев, значи Корнелия Нинова е баба на Петков, споделя Паскалев, някогашен кмет на Благоевград, изтъквам го. 

Мога доста да се развличам с тях. Такива обиди посред им, да се прострелват с оръжие. Ако е правилно изявлението за в. " Гардиън ", вкарай закони за оръжието и газа, в сряда ние ще го гласуваме. От какво се плашиш? Еврозоната. Завиждам на Пленкович. Хърватия бе зад нас, а те в този момент са там. И ние в този момент щяхме да бъдем там, в случай че не беше Асен Василев.

Сега кроят номер на Радев. Изхарчиха парите и не дават опция да се теглят заеми. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР