Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поиска в парламента да дойде

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ поиска в парламента да дойде
Коментари Харесай

Карадайъ проговори на Слави Трифонов! Ето какво го призова

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ изиска в Народното събрание да пристигна на чуване водачът на " ИТН " Слави Трифонов.

Настояването му пристигна, откакто близо час депутатите се караха за дневния си ред.
-->
" Да гласуваме процедура по допуск за господин Слави Трифонов. Колеги, видяхме, той изпраща едни есемеси. Вместо да изпраща есемеси до чираците си, по-добре самичък да пристигна тук и самичък да аргументира своите тези ", сподели Карадайъ от парламентарната естрада.

" Благодаря за предлагането и по-скоро за това, че сме чираци на господин Трифонов. Нали знаете, че чираците са при занаятчия. Благодаря за признанието, че господин Трифонов е занаятчия, само че бих допълнил вашето предложение - да бъде даден достъп на Прокопиев, който по този начин или другояче си е конфигурирал цяла парламентарна група, в това число и господин Доган да се разноски от Росенец, по този начин и по този начин ще му взимате пристанището. И също по този начин, в случай че може, да се задължи Бойко Борисов да участва през днешния ден, в случай че би трябвало с защита в залата, тъй като пристигна, направи едно кило оферти и вазира. Разбирам, че несъмнено е отишъл да каже на жандармерията, че довечера ще се прибере малко по-късно, момчетата да пият по едно кафе, само че въпреки всичко дано всички да дойдат тук, да им осигурим достъп до залата ", отговори му ръководителят на групата на Има Такъв Народ Тошко Йорданов.

Нито едно от двете оферти обаче не бе гласувано.

" Съгласно правилника, няма съображение да се подложи такова искане за гласоподаване ", изясни им ръководителят на Народно събрание Росен Желязков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР