Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и кандидати за депутати регистрираха

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ и кандидати за депутати регистрираха
Коментари Харесай

Карадайъ: Искаме да възстановим нормалността

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и претенденти за депутати записаха партията в Централната изборна комисия (ЦИК) за идните парламентарни избори.

 

Нашите цели на изборите са да реализираме добър резултат, с цел да възстановим нормалността в политиката, демокрацията и държавността. Това сподели пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, откакто се записаха в ЦИК за присъединяване в парламентарните избори, съобщи Агенция " Фокус ".По думите му тези избори са най-важните от 1989 година насам.

„ Току-що внесохме документи за регистрация за присъединяване в идните избори на 4 април. Много значими избори за България. Тези избори ще дефинират посоката за развиване на България: до каква степен ускорено и догонващо ще се развива страната или ще продължаваме да затъваме.

 

За да развиваме ускорено и догонващо, има наложителна причина, а тя е да възстановим нормалността в политиката, да възстановим демокрацията, с цел да възстановим държавността и престижа на органите и институциите в страната “, добави той.На въпрос на кои партии и обединения гледат като на евентуални съдружни сътрудници Карадайъ уточни, че от Движение за права и свободи имат ясна стратегия за ускорено догонващо развиване на България.

„ Последните 4-5 години непрестанно повтаряме нашите цели и сме призовавали всички виновни политически сили да седнем на масата на база партийните ни цели да определим целите на страната. За страдание, това не се случи, само че въпреки това за наша горделивост в този момент виждаме, че нашите цели, които повтаряме 4-5 години, са към този момент цели на Европейски Съюз и щем, не щем, ние като част от Европейски Съюз би трябвало да ги осъществяваме и в България. Всеки един, който носи отговорността да се развива България ускорено и догонващо и споделя и европейските цели, може да бъде евентуален сътрудник на Движение за права и свободи “, уточни той.„ Мисля, че господин Доган доста тъкмо и ясно в неговото послание сподели това, което имаше да каже. Тълкуването на думите на Доган го оставям на всеки един, който чете обръщението “, разяснява още Карадайъ във връзка обръщението, което почетният ръководител на Движение за права и свободи направи преди дни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР