Лидерът на БСП Корнелия Нинова видя първите показани пукнатини в

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова видя първите показани пукнатини в
Коментари Харесай

Нинова: В сглобката има разнобой за двойното гражданството и главния прокурор

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова видя първите показани пукнатини в парламентарните групи на ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и ДПС относно проекта за промени в Конституцията и предложенията, които ще се създадат сред първо и второ четене.

Пред публицисти в коридорите на Партийния дом като мотив за изказванията си за пукнатините, Нинова уточни, че има разнобой за двойното поданство и за пълномощията на основния прокурор.

Нинова желае да види какво ще внесат вносителите на плана за промени в Основния закон сред първо и второ четене в Конституцията, като по-късно ще преценяват и в парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " какво да предложат. Тя още веднъж поздрави някогашният вътрешен министър и сегашен народен представител от ПП-ДБ Бойко Рашков, който реагирал в контрапункт на своята парламентарна група.

Нинова прикани президента Румен Радев да покаже своя проект за промени в Конституцията и Българска социалистическа партия щели да припознаят положителните оферти.

Тя сподели, че е още рано да се каже дали ще подаде тъжба в Конституционния съд след окончателното приемане на измененията в Конституцията към Коледа.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР