Лидерът на БСП Корнелия Нинова се извини на полицията, защото

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова се извини на полицията, защото
Коментари Харесай

Нинова се извини на полицията за тръгването си пеша от блокираната БНТ

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се извини на полицията, тъй като е отказала да бъде изведена с кола от блокадата на протестиращи пред Българска национална телевизия в петък вечерта, а предпочела да си тръгне пешком.

" Не съм желала протестиращите пред Българска национална телевизия да ми се извиняват за случилото се след присъединяване ми в предаването " Панорама ". Напротив. Искам аз да се извиня на служителите на реда, по тази причина че им отхвърлих те да ме извеждат, отхвърлих кола и излязох сама, пешком ", написа Нинова в обществената мрежа.

" По-късно разбрах, че с това съм нарушила техните правила за реакция в такива случаи. Извинете ме за породеното ви стеснение ", добавя тя.

След като в петък вечерта Нинова и ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова се оказаха близо два часа блокирани в постройката на Българска национална телевизия от антиправителствена проява, двете бяха изведени от полицията. Служителите на реда избутаха протестиращите и Дариткова бе качена в кола, която обаче още веднъж бе блокирана на улицата от повалени от хората кофи за отпадък. В основана блъсканица депутатът от ГЕРБ най-после бе изведена през дворовете на околните кооперации.

Нинова обаче си потегли пешком и служители на реда ѝ осигуриха кордон, придружавайки я до Орлов мост, с цел да си вземе такси. По пътя стачкуващи скандираха по нея " Оставка! " и тя беше залята с вода.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР