Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесменът Георги Гергов да

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова бизнесменът Георги Гергов да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова призова Георги Гергов да се оттегли от БСП

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани предприемачът Георги Гергов да се отдръпна от партията, оповестиха от левицата.
Социалистите от Пловдив се разграничиха от Гергов, откакто в сряда той разгласи, че ограниченията на държавното управление против пандемията са навременни и то би трябвало да бъде поздравено.
" Г-н Георги Гергов твърди, че Народното събрание не би трябвало да се привиква, а министър-председателят би трябвало да се регистрира на конференции. Неговите оферти влизат в сериозна борба с решения на груповите органи на партията. Гергов удря в същностни политики на Българска социалистическа партия. Ако му е останало и минимум достолепие, би трябвало да се отдръпна от партията “, споделя Нинова.
По думите на водача на социалистите Гергов не се преценява с груповите ползи на партията, а гони единствено персоналния си интерес. " Да дефинира в кой тим желае да играе ", сподели още тя. Освен социалистите от Пловдив, противоречие с изказвания му показаха от локалните структури на Българска социалистическа партия във Видин, Шумен, Ботевград и Стара Загора.
Темата продължава и в този материал.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР