Лидерът на БСП Корнелия Нинова подкрепи червени кметове в навечерието

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова подкрепи червени кметове в навечерието
Коментари Харесай

Корнелия Нинова подкрепи червени кметове

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова поддържа червени кметове в навечерието на общинските избори. Вслушвайте се какво ви приказват хората, посъветва ги тя. " Георги Чакъров е четири мандата кмет на Полски Тръмбеш. Той е образец, че доверие се печели с ясна обществена политика. Гордеем се с него и неговия екип. Вярвам, че и петият мандат ще бъде изпълнен с триумфи за цялата община ", акцентира тя.

" Емануил Манолов е един от най-успешните ни кметове към този момент два мандата. Уважавам старанието му да работи за хората - честно и с грижа за всеки ", поддържа Нинова градоначалника на Павликени.

Лидерът на Българска социалистическа партия пожела триумф на претендента за кмет на Велико Търново Весела Лечева при откриването на акцията й. " Като играч тя популяризира името на България. Вярвам, че като кмет ще популяризира и Търново, тъй като е интелигентна, дисциплинирана, виновна и състрадателна. И тъй като претендентите ни за общински съветници и кметове на обитаеми места са честни и експерти, младежи с сила и опитни с мъдрост, подготвени да подредят своите градове и да работят за вашето благоденствие ", акцентира Нинова.

" Обещавам на търновци да премахнем страха. Велико Търново има потребност от конструктивен напредък и от усилието на всеки собствен жител. Обещавам да свърша всичко това, което моите съперници обещаваха в тези два мандата и не го направиха ", обърна се към съгражданите си Лечева.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР