Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи три остри въпроса към

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова отправи три остри въпроса към
Коментари Харесай

Какво й става на Корнелия? Защо нападна Румен Радев с тия три въпроса преди малко?

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова насочи три остри въпроса към президента Румен Радев. 
Господин Радев, дължите отговори на българското общество на три въпроса
Първият: В момента тече закрито съвещание на Министерски съвет, на което се разисква сключване на контракт сред България и Украйна за даване на военна помощ. Защо това съвещание е закрито? И описът с оръжията, които ще дава България ли ще остане засекретен, както беше и предходният, в предходното Народно заседание?
Второ: Ще участват ли в диалозите ви с румънския президент Йоханес тематиките за подсилване на Източния фланг на НАТО, Черноморския район и укрепване на помощта за Украйна?
Трето: Какви ще са резултатите от диалозите на еврокомисаря Тиери Бретон, който е тук и посещава нашите военни фабрики, с цел да обезпечи засилена поддръжка за Украйна с муниции?
В началото на годината вие заявихте, че даване на военна помощ за Украйна е гасене на пожар с бензин. През март месец обвинихте партиите, които поддържат такава политика, че са войнолюбци. Какво промени позицията ви, господин президент?
Ние, българските социалисти, настояваме за прекъсване на войната, дипломатически договаряния и определяне на дълготраен мир. Не правете нищо, което може да направи България страна в този спор – ще срещнете тежката опозиция на по-голямата част от българското общество.
Но през днешния ден, най-много дължите отговори.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР