Лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на партията Кристиан

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова и зам.-председателят на партията Кристиан
Коментари Харесай

Нинова: Предлагаме мораториум върху цената на газа, водата и парното, и преговори с Газпром

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и зам.-председателят на партията Кристиан Вигенин записаха в ЦИК лявата коалиция " Българска социалистическа партия за България " за изборите.

Тръгваме към тези избори със самочувствие за добре свършена работа в постоянното държавно управление. Благодарение на нас и на нашето присъединяване в това държавно управление имаше мощна обществена стратегия от 22 милиарда лв., която оказа помощ на доста фамилии да преминат по-леко през тежката зима. Бяхме фактор на непоклатимост, на сигурност в държавното управление и на диалогичност, борихме се с корупцията, като спряхме рекета над компаниите, орязахме пипалата на тези компании, които бяха обкръжили държавните предприятия и знаете резултата - първо място по индустриално произвеждане в Европа, сподели Нинова пред медиите, откакто внесе 7000 подписа за регистрацията на партията.

Тръгваме с това самочувствие за добре свършена работа и имаме вяра, че хората ще ни правят оценка по резултатите, акцентира още един път Корнелия Нинова.

" Имаме решение по какъв начин да продължим оттук насетне. Имаме четри работещи решения, с които подсигуряваме, че ще преведем България и народа си по-спокойно през идващите месеци ", сподели още Нинова.

И изброи:

Първото - налагане на мораториум върху цената на газа, водата и парното.

Второ - сериозна отплата за бизнеса за разликата в цените.

Трето - продължение на обществената стратегия и обществените цели.

Четвърто - незабавни договаряния с " Газпром ".

Нинова напомни в задатък на възможните си критици, които ще кажат, че след такива дейности ще настъпи злополука в страната, че сходни ограничения е приложило постоянното държавно управление. Апокалипсис не се случи, просто преведохме хората по-спокойно през зимата, уточни тя.

Социалната стратегия би трябвало да се разшири с фокус върху енергийно бедните, безапелационна е водачът на Българска социалистическа партия.

Нинова акцентира, че би трябвало да се водят диалози с " Газпром ".

Засега най-хубавото, което се предлага, е от " Газпром ", уточни тя.

" Припомням - още от април ние от Българска социалистическа партия твърдим, че би трябвало да се беседва с " Газпром " и да се извършват настоящите контракти. Радвам се, водачите на партиите, с които управлявахме и с които спорехме по това през април, към този момент са узрели, че възобновяване на диалозите с " Газпром " е неотложно ", обърна внимание Корнелия Нинова. Според нея би трябвало да се търси опция и диверсификация, само че да се избира най-хубавото за България.

28 хиляди компании работят на газ, това са работните места на 250 хиляди служащи, не можем да ги рискуваме, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Няма да вършим коалиция с ГЕРБ и Движение за права и свободи, сподели Нинова, отговаряйки на въпроса с кого би се коалирала левицата след изборите.

Искаме действителна обществена страна, показахме в ръководството, че можем да го вършим, бе безапелационна Корнелия Нинова.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР