Лидерът на Бойко разкри новата порция от предизборни поръчки за

...
Лидерът на Бойко разкри новата порция от предизборни поръчки за
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Борисов разкри огромен провал на президента: Само България е с негативна оценка от ЕВБР от 17 страни! Идва още по-голяма криза в резултат от управлението на Радев, а при нас рейтингите само се вдигаха - да кажат къде изчезнаха близо 2 млрд

Лидерът на Бойко разкри новата порция от предизборни поръчки за офанзиви против него от страна на Румен Радев, които извършва посредством подправени вести и без доказателства Бойко Рашков.

Вчера вътрешният министър разгласи скандално, че бил притежател на банка, само че през днешния ден отхвърли да назове коя е тя и пробва да потули гафа си, за който е обвиняем за неистина, а също по този начин разклаща и банковата система в страната.
свързани новини117319на 04.11.2021171692преди 22 часа
На брифинга с изключение на Бойко участваха и двамата зам.-председатели на Томислав Дончев и Даниел Митов.

" 166 умряли индивида през днешния ден. Препълнени лечебни заведения. Прогнозата на Европейската банка за възобновяване и развиване, която е намалила прогнозата си за икономическия напредък единствено на България. От 17 страни. Румен Радев и неговото " сполучливо " държавно управление доведоха до там страната. И това е първата прогноза и първата такава оценка, предстоят още ", разкри Борисов.

Бившият министър председател цитира прогнозата на Банката, съгласно която страната ни е преди всичко и по смъртност. " Помните, че по време на нашето ръководство рейтингите на страната ни се подвигаха всякога. После да не се съпоставяме с другите, тъй като към този момент е късно. Растежът, който Европейската банка планува в страната, е по-нисък от Гърция и Румъния. Това ни донесе Радев ", сподели той.
свързани новини82084на 04.11.2021
Лидерът на цитира и Световната здравна организация, съгласно която сме на трето място в света по смъртност от ковид, а съседите са оповестили, че най-вероятно няма да признават българския зелен документ.

" Какво би трябвало да се направи, откакто цените на тока, на питателните артикули, на горивата, на газа, летят на горе. А всички социологически изследвания дават преднина нагоре ГЕРБ. Кукловодът Радев какво би трябвало да направи следователно? Трябва да извади Рашков. Колегите от Министерство на вътрешните работи желаеха да изкарат следствието си, а черешката на тортата беше Рашков, който се потеше и трепереше и говореше неща, които неговият кукловод Радев знаеше авансово ", разяснява Борисов.

" Има ли Радев право като кандидат-президент да му рапортуват следствия ", попита той.

" Не им ли пречеше да разясняват това, което сподели господин Велев, че единствено за един месец са откраднати 80 млн. лева единствено от цената на тока. За последния месец 2 млрдл лева стават с задълженията, които взеха. И през вчерашния ден 50 млн. раздадени на общините, като на 99% са на червени общини. И всички, които споделяха че съм раздавал милиони от джипа, те вършат същото. Значи не е неприятен моделът " Борисов ", нали по този начин ", възмути се ръководителят на ГЕРБ.

" Искам да се мери с един критерий. Това, което прави сега Рашков като началник на Министерство на вътрешните работи, в никакъв случай не е правено. Вчера приказвах с една от кметиците, които сякаш били задържани, а се оказва, че единствено им поставят белезниците, снимат ги и по-късно ги пускат, тъй като имали температура. А тя ми сподели, че са пребили хора. Истинско полицейско принуждение ", разкри Бойко Борисов.

" Ние сме защитили парите, които са дадени, с банкови гаранции. Лошите вести и всичко което се случва с страната, и най-много с високата смъртност, доведоха до тези компромати ", сподели още той и добави: " Аз банка нямам, не съм имал и в този момент съм си наел юрист и ще си заведа дело. Не мога да допускам, че дни преди изборите се прави такава политическа офанзива против една партия. "

" Другите партии все едно ги няма. Наредили са се към Радев и единствено пердах по нас. Репресията е страхотна, вървят по къщите и прибират човек по човек. Защо. Уж ги предизвестяват, само че единствено наши хора ", недоволства някогашният министър председател.

Зам.-председателят на Томислав Дончев изясни, че въпросът за какво не се строи " Хемус " с европейски средства, той разкри, че от Европа се дават към 1 милиарда за пътища, а плановете у нас са за 8 милиарда лева

" Предвид това, което се случи, желая да напомня нещо. Служебното държавно управление би трябвало да провежда изборите, а не да взе участие в тях. А ние имаме служебно държавно управление, което е директен участник в изборния развой, а преди няколко седмици една част се отдели и взе участие непосредствено в изборите. Такова знамение не сме виждали ", съобщи Дончев.

Даниел Митов сподели, че социологическите изследвания и рецесиите, които провокира Радев и служебните му държавни управления, тормози извънредно доста кукловода Радев и неговите проксита.

" Когато се нарушават човешки права, когато се прибягва до способи, с цел да бъдат манипулирани изборите, къде са така наречен демократи? Освен че са подготвени да вършат обединения с Българска социалистическа партия и да поддържат подмолно Радев, аз не виждам за какво те не реагират, че се нарушават права на жителите и че Министерство на вътрешните работи взе участие директно в операциите в изборите. България се връща години обратно. Изборният развой у нас течеше съвсем безпроблемно напълно до неотдавна. Сега имаме груба интервенция на служебния кабинет в изборния развой. Такова нещо не се разрешава на служебния кабинет и го няма в логиката на Конституцията. Когато има постоянен парламент, би трябвало да се води полемика за промени в Конституцията, тъй че тъкмо тези злоупотреби на българския парламент да не могат да се случват повече ", изясни Митов.

" Ясно е, че би трябвало да се направи по този начин, че да се манипулират изборите. Но и това няма да им помогне ", отсече Борисов.

" Сега разбирам, че са споделили още една нелепост. Че в къщата на доктор Тиков се провела среща сред нас и Движение за права и свободи. Това значи, че в случай че е правилно, някой ни следи. Аз настоявам, че нито аз, нито моите заместници, нито човек, който познавам, е бил на такава среща. Внушението се прави обаче от вътрешен министър. В изгода на кой? На Радевите ", разкри водачът на ГЕРБ.

" И продължава: " Където се ваксинирали ". Това да си в една болница по друго време, правили ли те съдружник с някого. Аз се оперирах при лекар Тони Георгиев, само че в същата болница се лекуваха и Слави и доста други ", сподели още той.

" Заснимали сме цялата централа, заснимал съм си дома, да не се готвят отново да сложат нещо в някое чекмедже. Никога не съм имал кюлчета със злато. Те влязоха наснимаха, направиха, инсталираха, Същите тези - Радев, Черепа, Рашков, сходни такива. Сега сме снимали всичко, с цел да може тръгнат ли негодниците да вършат същото.... Нищо не излезе от това, което приказваха ", скочи Борисов.

" Предупреждавам ги, тъй като Рашков по какъв начин се пенявеше, по какъв начин се потеше, по какъв начин му трепереха ръцете. Така ни ненавиждат, че не е възможно. Радев, стой си тези хора, че ще станем за смях. В Европа към този момент не ни гледат и идващите 10-15 години няма да ни гледат ", недоволства някогашният министър председател.

" Господ ми е очевидец, аз съм набожен човек, заклел съм се, че нито кюлчета съм имал, нито нищо. Нито Дончев, нито Митов, нито оторизиран от мен човек не съм пращал там и не сме имали среща. С Движение за права и свободи не сме водили такива диалози ", безапелационен е той.

" До другата седмица всеки ден ще е по този начин. Торби, чували, всичко.Ще влязат в централата и ще кажат, че има пари, опиати, диаманти може да кажат, че има тук. Затова снимаме. В Банкя не дръзвам да се съблека. Веднъж ме подслушваха и в този момент дремя по спортен екип. Това е нервен човек. Казва преди 20-30 години с кой съм се бил в каратето. Едните ги загатва, а другите не, тъй като са му ортаци. Кажи им имената, бе ", обърна се към Рашков.

Какво им е отговорна Цветелина. Всички знаят, че тя си има собствен живот, другари, всичко. Имал съм банка, в случай че имам банка, няма да имам чекмедже ", добави той.

Лидерът на сподели, че кметицата му е разказала, че са влезнали с качулки служители на реда и са пребили сина й.

" Убиецът на Северозапада, на Севера се споделя Румен Радев. Имаме чудовищна смъртност и ние като стадо седим и гледаме по какъв начин измират хората, а Кацаров се упражнява всяка заран да споделя кое е локдаун, кое не. Те нямат позор, бе. Кичим се всички с маски тук, а Радев си върви без маска. Неговият министър изяснява по какъв начин трябвало да слагаме и да носим маски, а не споделя на неговия шеф да си постави маската. Рашков даде конференция за " Хемус ", само че не даде такава за Узунов или Спецов, който си прехвърляше кухи компании, само че се издигна до подобен висок пост ", продължи някогашният министър председател.

" Не мога да знам какво има в главата на Бойко Рашков. Видях го по какъв начин трепери, поти се, кърши се. Целта е да се измести фокуса. ЕЦБ направи три пъти стрес проби на банките у нас и бяхме признати в чакалнята на Еврозоната. За да отнеме сега от неуспеха на Радев и служебното му държавно управление ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Радев не разхвърля парите от джипка, 10-годишна Тойота, а от 20 бронирани Мерцедеса. Гледам им колите на НДК, някои стопират даже на инвалидни места. За това го вършат, да отклонят вниманието ", убеден е Борисов.

" Манипулацията се прави от ай ти експертите, не от ЦИК ", заключи водачът на във връзка предстоящите операции на изборите.

" Нищо не се приказва за самоубийството на война, за падналия МиГ, единствено за се приказва ", приключи Борисов.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР