Лидерът на Български възход“ Стефан Янев заяви, че парламентът има

...
Лидерът на Български възход“ Стефан Янев заяви, че парламентът има
Коментари Харесай

НС се тресе! Стефан Янев с горещо изявление, хвърли бомбата: Парламентът има нужда от повече време

Лидерът на „ Български напредък “ Стефан Янев съобщи, че „ Народното събрание има потребност от малко повече време, тъй като от първите дни се вижда по какъв начин стартира с един висок звук диалогът сред партиите, само че последователно тонът се възстановява “.

„ Според мен е от изключителна значимост да създадем напъните да съставим болшинство, което да успее да излъчи държавно управление. Ние сме подготвени и имаме тактика, в случай че получим третия мандат. Ако тази догадка се реализира, ще приказваме в елементи ”, сподели пред публицисти в Народното събрание Янев, написа „ Нова телевизия “.

Той уточни, че е безконтролно от първия ден на работа на Народното събрание да кажат, че ще вървят още веднъж на избори. Според него българските жители желаят да бъде открит метод посредством разговор сред партиите да се търсят решения.

Да се дава мнение на този стадий за първия и втория мандат не е състоятелно, счита още той.

По отношение на импортираните от ГЕРБ и Демократична България оферти за даване на военна помощ на Украйна, той изрази мнение, че това е въпрос, който не би трябвало да се взема решение от през днешния ден за на следващия ден и двете заявления би трябвало да бъдат разисквани минимум в две комисии. Янев е безапелационен, че би трябвало по най-хубавия метод да бъдат предпазени българските национални ползи. Според него обаче не е проблем да не се търсят медиатори, а да изнасяме непосредствено оръжие.

„ Това е бизнес и всички страни по този начин го вършат, намерено, без никакви терзания “, сподели водачът на „ Български напредък “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР