Лидерът на Атака Волен Сидеров се саморазправи словесно с Костадин

...
Лидерът на Атака Волен Сидеров се саморазправи словесно с Костадин
Коментари Харесай

Мощна атака! Сидеров скандално нападна Костадинов

Лидерът на „ Атака ” Волен Сидеров се саморазправи словесно с Костадин Костадинов поради пренебрежението, което ръководителят на „ Възраждане ” прояви към кореспондентка на партийната му телевизия „ Алфа ”. В програмата ѝ беше показано видео от коридорите на Народното събрание, в което журналистката безусловно гони Костадинов, който с необятна крачка пък се опита да ѝ избяга.

Репортерката въпреки всичко съумява да го попита какви ще са целите на „ Възраждане ” в новия парламент. Костадинов дава отговор, че това ще са правосъдната промяна и демографската злополука.
-->
„ Това е надменно и неточно отношение ”, разяснява случката Волен Сидеров, представен от novini.bgТой се оказа скандализиран и от отговора всъщност, тъй като за него „ Възраждане ” да приказват за правосъдна промяна е нещо напълно ново.

„ Това демонстрира, че „ Възраждане ” е един план, който има концепция да измести обичайните патриотични, консервативни и други партии, с цел да бъде патерица на този, който има потребност от такава ”, разяснява водачът на „ Атака ”.

„ Показва неуважение към нашата телевизия, а другояче върви по медиите, които съгласно него са „ американски ”, добави той.

„ За демографската злополука какво има поради, не знам. Може би някаква стратегия за оплождане, не знам ”, разяснява Сидеров. Той сложи въпроса, дали гласоподавателите на „ Възраждане ” са дали своят вот за това да се подчертава на правосъдната промяна, или с цел да се води битка с еврото, за която Костадинов е приказвал през цялата предизборна акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР