Лично проф. Герджиков ме покани да вляза в предизборната надпревара

...
Лично проф. Герджиков ме покани да вляза в предизборната надпревара
Коментари Харесай

Невяна Митева: Не съм лява или дясна, а обикновена българка

" Лично проф. Герджиков ме предложения да вляза в предизборната конкуренция с него. За мен той е заслужен българин. Той беше посетител, само че не участник в наше мероприятие още преди към 5 години. Тогава се запознахме. Аз не се схващам като част от двойката на ГЕРБ и двамата с проф. Герджиков сме надпартийни. Ние сме отворени и към диалози с останалите политически сили. Вчера бях на среща на дами ГЕРБ и за първи път се видях с Бойко Борисов. ". Това описа претендентът за вицепрезидент Невяна Митева, която е в двойка с проф. Анастас Герджиков.

" Готови сме да водим диалози с всяка партия, която изрази предпочитание да ни поддържа ", сподели Митева и добави, че Радомир Чолаков не е член на ГЕРБ, а е ръководител на ИК в персонално качество. " Ще водим диалози и разговор с всички партии, нас ни интересува елементарния българин. Но не бих си разрешила да поучавам водачите на партиите, те имат свои цели ", отговори тя на въпроса дали биха приели поддръжка от Движение за права и свободи.

" Познавам хора от разнообразни политически партии. Аз поддържам връзка със всички ", заключи Митева.

Аз съм елементарна българка, научена на труд. Не се занимавам с политика. Обичам спорта, работата си, поредна съм. Отгледала съм децата си тук в България. Моето семейство ме поддържа в това решение. Завършила съм междинното си обучение в Добрич.

Учила съм и в София и в спортното учебно заведение в Пловдив. описа претендентът за вицепрезидент Невяна пред бТВ.

" Продължих в НСА да се образовам за треньор по плуване. Започнах да работя в системата на спорта като военнослужещ

.В следствие трябваше да предпочитам да продължа със спорта или с военната си специалност и аз избрах втората - уверено и самоуверено. След като влязох във военната подчиненост, трябваше да наваксвам и учих доста. Не съм се тормозила. Отидох на образование в Съединени американски щати по стратегиите на НАТО. ", споделя още тя.

" Няколко години аплайвах за Военната академия - тогава там нямаше дами. Три години ми отказваха. Накрая повярваха в мен. И аз приключих с цялостно отличие. Познаваме се с Румен Радев, само че в никакъв случай не сме работили дружно. Не желая да се наемам с мнения по негов адрес. Не се усещам в персонално съревнование с него. ", изясни Митева.

" С Румен Радев сме водили спор във връзка изтребителната авиация, където към момента нямаме дами. ", обясни претендентът за вицепрезидент, която упорства в авиацията у нас да бъдат позволени и дами. " Познавам хора от разнообразни политически партии. Аз поддържам връзка със всички. Когато имаме идея за България би трябвало да приказваме с всички. Възприемам ни като двойката на смяната. Не се дефинирам като лява или дясна - аз съм българка. Ние би трябвало да изградим мостове там, където са рухнали. ", заключи Митева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР