Лично дарение на председателя на БСП Корнелия Нинова в Болярово

...
Лично дарение на председателя на БСП Корнелия Нинова в Болярово
Коментари Харесай

И БСП – Бургас участва активно в кампанията „Солидарен Великден“


Лично подаяние на ръководителя на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Болярово и Тунджа, Ямболско

Българска социалистическа партия - Бургас взе участие интензивно в благотворителната акцията „ Солидарен Великден ", която е по самодейност на водача на партията Корнелия Нинова. Днес социалистите раздадоха голям брой козунаци и други хранителни артикули на възрастни, безработни и обществено слаби хора.

За доставянето на Великденското подаяние оказва помощ и ръководителят на Общински съвет на Българска социалистическа партия - Бургас Живко Господинов, както и ръководителите на локалните районни препоръки на Българска социалистическа партия.

Лично подаяние направи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в общините Болярово и „ Тунджа " в навечерието на Великденските празници. На 200 души от двете общини водачът на левицата подари козунаци в символ на съпричастност и поддръжка към тези, които имат най-голяма потребност в сложната обстановка на изключително състояние.

„ Нека в тези светли празници бъдем съпричастни към безработните, бедните, обществено слабите, младите фамилии и възрастните хора ", прикани Корнелия Нинова. „ Благодаря ви, че сте дейни, обществено чувствителни и виновни хора ", сподели още тя.

В община Болярово 70 козунака ще бъдат доставени в Дома за остарели хора в село Воден, в центровете за възрастни хора с деменция и с увреждания в Мамарчево, в предпазеното жилище за възрастни хора в Болярово и в предпазеното жилище за дами с умствена назадничавост в града.

В община „ Тунджа " дарените 130 козунаци ще бъдат раздадени навръх Великден на самотни възрастни хора и на обществено слаби.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР