Личният гардероб на революционната британска модна дизайнерка Вивиан Уестууд ще

...
Личният гардероб на революционната британска модна дизайнерка Вивиан Уестууд ще
Коментари Харесай

Личният гардероб на пионерката на пънк модата Вивиан Уестууд отива на търг

Личният дрешник на революционната английска фешън дизайнерка Вивиан Уестууд ще бъде продаден на търг в помощ на благотворителни дела, които тя е подкрепяла през живота си.

Аукционната къща Christie`s ще провежда продажба онлайн, която ще се състои на 25 юни в Лондон. Успоредно с това ще се организира и онлайн търг. Очаква се да бъдат препоръчани към 200 продукта, обхващащи четири десетилетия от модата на пионерката на пънк модата. 

Екипът, който стои зад Christie`s, излезе с изказване за медиите, гласящо: " Предварителната галерия ще означи невероятната визия на Уестууд със селекция от визии, които означават значими моменти освен в кариерата й, само че и в персоналния й живот. Това ще бъде неповторима опция за публиката да се срещне както с обществения, по този начин и с персоналния свят на великата дама и да събере средства за идеите, в които тя по този начин енергично вярваше. "

На търга ще бъдат показани някои от най-емблематичните модели, които е основала и носила. От дрехи и обувки до бижута. Вивиан си отиде от този свят преди две години, на 81-годишна възраст. Тя е запомнена като бунтовник и деятел, капризен до прекаленост човек, прочут на целия свят. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР