LG публикува финансовите данни от изтеклото тримесечие на 2018 година.

...
LG публикува финансовите данни от изтеклото тримесечие на 2018 година.
Коментари Харесай

LG обяви рекордна тримесечна печалба и веднага изхарчи парите

LG разгласява финансовите данни от изтеклото тримесечие на 2018 година. Печалбата на корпорацията е рекордна, считано от 2009 година.
Доходът на всички компании от корпорацията доближи 15,2 трилиона вона или към $14,1 милиарда, а оперативната облага възлиза на 1,11 трилиона вона или почти $1,03 милиарда . В съпоставяне със същия интервал на предходната година продажбите са нарастнали с 3,2%. Приходите от активността са нарастнали с 20%.

Най-добри финансови индикатори демонстрираха LG Home Appliance & Air Solution Company и LG Home Entertainment Company. В прессъобщението се отбелязва огромния растеж на облагите от продажбите на OLED тв приемници и устройства със SUHD екрани. LG Mobile Communications Company осъществя продажби в размер на $2,01 милиарда само че излезе на загуба със $126,85 милиона.

Вероятно празнувайки достижението, LG закупи австрийската компания ZKW , с главен предмет на активност електроника и автомобилно осветяване. Нейната продукция е предопределена най-вече за Audi, BMW, Daimler и Porsche. ZKW е една от първите компании, провела производството на лазерна и матрична OLED оптика за колите.

През 2016 година Panasonic насмалко да погълне ZKW за сума от $885 милиона. LG предложи $1,3 милиарда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР