LG Electronics (LG) обяви старта на продажбите на първия в

...
LG Electronics (LG) обяви старта на продажбите на първия в
Коментари Харесай

Първия в света 88-инча 8K OLED TV пуска LG

LG Electronics (LG) разгласи старта на продажбите на първия в света 8K OLED TV (модел 88Z9) с предварителни поръчки за 88-инчовия сет, който беше показан предходната седмица в Южна Корея. Продуктът ще бъде разполагаем в Северна Америка и Европа от третото тримесечие на годината.

Като най-големия OLED TV на LG до момента, 8K OLED TV е изобретение, което стана действителност с помощта на несравнимата технология на екрана. Този впечатляващ нов модел акцентира превъзходството на OLED спрямо LED екраните и обезпечава най-хубавото до този миг преживяване пред екрана. Телевизорът употребява модернизиран панел с повече от 33 милиона пиксела, с цел да даде невероятното качество на картината, което има LG OLED TV, най-реалистичните цветове, безконечен контрастност и същински черни нюанси. Картината е извънредно ясна на 88-инчовия тв приемник с помощта на 8K Ultra HD резолюцията (7,680 x 4,320) - 16 пъти по-голям брой пиксели в сравнение с при full HD, както и 4 пъти повече от UHD.

Отличната продуктивност на 8K OLED панела на LG е усъвършенствана с помощта на второто потомство образован процесор α (Alpha) 9 Gen 2 8K. Процесорът покачва качеството на картината и звука с технологията за надълбоко образование (deep learning) и достъп до обширна база данни с образна информация. Това разрешава на чипа да усъвършенства наличието, посредством различаване качеството на източника и имплементиране на най-хубавия логаритъм, гарантиращ необикновено действителна картина. С α9 Gen 2 8K processor процесор, 88-инчовия 8K OLED TV на LG може да се похвали с усъвършенствани благоприятни условия с ефикасното 8К нарастване, както и понижаване на шума при 4К версията, което води до невероятна и жива 8К картина при смяна от 4К (3,840 x 2,160) или 2K (1,920 x 1,080) наличие. Процесорът също по този начин проучва и изискванията на заобикалящата среда, с цел да реализира съвършено равнище на бляскавост на екрана.

LG 88Z9 потапя феновете още повече в протичащото се с помощта на впечатляващите си звукови характерности. Качеството на звука се укрепва посредством образован логаритъм, който може да смесва аудио от два разнообразни канала, с цел да обезпечи безапелационен 5.1 тон. Дълбокото образование (deep learning) доста усъвършенства продуктивността, посредством анализиране на наличието на източника, с цел да се получат по-добри звукови резултати във филмите, по-дълбок музикален бас и по-ясни гласове по време на спортни събития. Потребителите могат сами да контролират настройките на звука, с цел да дава отговор на другите условия или да оставят тв приемникът самичък да настрои най-хубавите равнища по отношение на заобикалящата среда.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР