Лейди Гага, която изигра главната роля в „Роди се звезда“

...
Лейди Гага, която изигра главната роля в „Роди се звезда“
Коментари Харесай

Лейди Гага с уникална огърлица, направена специално за Златните глобуси

Лейди Гага, която изигра основната роля в „ Роди се звезда “ („ A star was born “) блесна на церемонията по раздаването на Златните глобуси с ексцентричен тоалет. Както постоянно, тя прикова вниманието на папараците, отличавайки се от другите звезди и с забавната прическа и стилни аксесоари. След блестящото събитие тя се похвали, че огърлицата, която носела, е направена особено за нея от Tiffany & Co.

Въпросната огърлица, която придаде свършек на бледолилавата ѝ рокля, носи името „ Аврора “ и коства 5 млн. $. По нея има близо 300 диаманта. Обеците и трите гривни на ръцете ѝ са направени от платина и диаманти, като общата им стойност е 115 000 $.

„ Какво може да бъде по-подходящо от тази изящна направа, носеща името на богинята на зората и на плеяда от звезди, за ознаменуване на чудесната работа на Лейди Гага в „ Роди се звезда “?, разяснява Сандра Амадор – един от стилистите на изпълнителката на „ Born this way “.

Въпреки изказванията, че огърлицата на Лейди Гага е неповторима, в интернет пространството се появиха изказвания за противоположното. Колежка на звездата – певицата Рики-Ли Култър, разгласява фотография в своя Instagram, на която се вижда, че тя носи същото украшение на врата си. Снимката е направена през 2011 година в Мелбърн, Австралия.

„ Аз просто преглеждах невероятния аутфит на Лейди Гага и си споделих: „ Боже мой, аз съм носила това! Това е невероятното диамантено колие на Tiffany & Co. “, написа тя.

„ Чувствах се като принцеса, тъй като Tiffany & Co. го направиха за мен и Златните глобуси “, сподели пред медии певицата. И посочи, че направата на огърлицата е поръчана след взаимно партньорство с марката.

До момента Лейди Гага към момента не е коментирала изказванията на нейната колежка от Австралия.

Източник: tialoto.bg
Източник: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР