Lexus UX 300e е компактен електрически кросовър автомобил. С него

...
Lexus UX 300e е компактен електрически кросовър автомобил. С него
Коментари Харесай

Lexus UX 300e е обновен

Lexus UX 300e е стилен електрически кросовър автомобил. С него благородният филиал на Toyota- Lexus, навлезе преди време в електрическата епоха. Фейслифтът дава на електрическата кола с изключение на всичко друго и плюс в пробега. Фокусът е върху литиево-йонна батерия, която е увеличена до 72,8 кВтч, с което пробегът се усилва с над 40 % до 449 километра (според WLTP).

Многобройни аеродинамични елементи също способстват за нараствания обсег: капаците на долната част на каросерията са уголемени спрямо други UX модели, а долната страна на батерията е проектирана плоска и гладка, с цел да обезпечи равномерна аеродинамика на долната част на каросерията. Във връзка с по-нататъшни оптимизации на окачването, каросерията и шасито, пасажерите ще се радват на повече комфорт и наслаждение от шофирането - в сходство с по този начин наречената " Lexus Electrified " философия.

В осъвременения интериор новата мултимедийна система хваща окото - в допълнение към осем или дванадесет инчов сензорен екран, тя предлага повече съгласуваност, по-бърза и лесна работа и облачна навигация. Докато новите цветове прибавят акценти както от вътрешната страна, по този начин и извън, усъвършенстваната система за сигурност Lexus Safety System+ покачва сигурността.

С внимание към детайла Lexus усъвършенства преживяването при шофиране. В допълнение към спомагателните точкови заварки, електромеханичното кормилно ръководство и амортисьорите, са били калибрирани за възстановяване преживяването при шофиране и реакцията на пътя на елмодела.

За да се възползват пасажерите изцяло от преимуществата на съвсем безшумното електрическо задвижване, Lexus е подхванал разнообразни ограничения - шумът от пътя е редуциран до най-малко от огромните капаци на долната част на каросерията, до момента в който панелите в калниците гълтам шума, породен от гуми, камъни и вода. Акустичното стъкло понижава високочестотния звук от вятъра и е различен образец за обширна звукоизолация.

Буквално в сърцето на всички Lexus UX е новата мултимедийна система с осем или дванадесет инчов сензорен екран, според от оборудването. Новият екран, който е 143 милиметра по-напред и по-близо до лидера, и заменя предходното ръководство с тъчпад. Потребителите се възползват от внезапна графика - даже в HD резолюция на дванадесет-инчовия екран, и по-бърза реакция на контролни команди с помощта на по-високата продуктивност на процесора.

Стандартната облачна навигация дава информация за пътя и трафика в действително време и се предлага и като навигационна система с корав диск в композиция с огромния екран. „ Hey Lexus “ може да се употребява за активиране на едноименния езиков помощник, който освен управлява функционалностите на телефона, климатика и аудиото, само че и търси в интернет мечтаната информация.

Във връзка с основаната в облак навигация, бордовата система също по този начин дава информация за места за паркиране и зарядни станции (включително скорост на зареждане и цени на кВтч). Чрез целенасочени усъвършенствания, езиковият помощник схваща по-естествени термини и команди - с помощта на новите микрофони, които улавят гласовете на лидера и пасажера начело, даже във фонов звук.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР