Левски ще събира и дарения за семействата на 4-мата загинали

...
Левски ще събира и дарения за семействата на 4-мата загинали
Коментари Харесай

Левски събира и дарения за семействата на загиналите фенове

" Левски " ще събира и дарения за фамилиите на 4-мата починали " сини " почитатели.

За задачата във почитател магазина на " Герена " ще бъде сложена специфична урна.

Феновете починаха при злополука на връщане към Габрово след дуела против " Айнтрахт " от плейофа за Лигата на конференциите на Националния стадион " Васил Левски ".

Ето какво написаха " сините ":

" Левскари,
Каним Ви на следващия „ наследник “ празник, този път и с благотворителна цел. В четвъртък нашите момчета ще се изправят в решителна борба за влизане в групите на Лигата на конференциите против немския гранд „ Айнтрахт “. Каним всички да гледаме мача дружно пред „ А “ бранш на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “.

Там ще ви чака голяма видео стена, топла скара и студени питиета, от вас се желае единствено да си носите положителното въодушевление и да подкрепяте тима, въпреки и от разстояние. Ще ви чакаме още в 18:00 часа, с цел да подгреем дружно. Официалният почитател магазин пък ще бъде със особено работно време – от 13:00 часа до края на мача.

Паралелно с хубавите страсти около страхотното показване на тима, цялата „ синя “ общественост беше грубо разтърсена от трагичната злополука с четирима „ сини “ почитатели.

За да помогнем на техните фамилии, ще бъде сложена урна в магазина на бранш „ А “. Всеки, който желае може да подари сума, която след това ще бъде предадена персонално на фамилиите на починалите.

Същата урна ще бъде налична и преди домакинския мач с „ Хебър “ в неделя. Нека бъдем хора и помогнем на фамилиите на починалите „ сини “ братя. Напомняме, че ПФК „ Левски “ ще даде и цялата сума, набрана от виртуалните билети за срещата, които към този момент са в продажба.
Само „ Левски “! "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР