Левски“ ще махне логото на официалния си спонсор от екипите

...
Левски“ ще махне логото на официалния си спонсор от екипите
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! „Левски“ маха спонсора от екипите, слага Гунди

„ Левски “ ще махне логото на формалния си спонсор от екипите за пролетния дял от шампионата. Синята фланелка ще бъде отдадена на 80-ата годишнина от рождението на иконата на „ Герена “ – Георги Аспарухов – Гунди.

Това разгласи изпълнителният шеф на генералния спонсор на столичани Лъчезар Петров с отворено писмо до почитателите.

Уважаеми левскари,

Преди тъкмо година „ ПФК Левски “ сложи на гърдите си лозунга „ Левски е безконечен “ и с него извоюва Купата на България. Убедено имам вяра, че този лозунг сплоти „ синята “ общественост и даде подтик за по този начин дълго чакания исторически триумф.

Щастлив съм да ви оповестя, че за повторно Palms Bet преотстъпва мястото върху екипите на представителния тим на „ Левски “. На позицията, която е обичайно непокътната за лого на генералния спонсор, още веднъж ще изгреят изконните клубни полезности.

Непосредствено преди подновяването на сезона, взаимно с „ ПФК Левски “ посветихме синята мачова фланелка на 80-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов.

От на следващия ден, 10 февруари, ще можете да закупите фланелката от формалния клубен магазин, а футболистите ще я облекат тази събота в мача против „ Черно море “ във Велико Търново.

Използвам случая да прикани всички левскари за поддръжка към клуба, а ние от Palms Bet ще продължим да оказваме помощ за развиването на най- известния футболен клуб в България.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР