Левски се насочи към бразилец №3 в зимната си селекция.

...
Левски се насочи към бразилец №3 в зимната си селекция.
Коментари Харесай

Левски урежда трети бразилец за зимната си селекция

Левски се насочи към бразилец №3 в зимната си селекция. Старши треньорът на " сините " Станимир Стоилов и асистентите му оглеждаха петима играчи от Страната на кафето.

Двама от тях към този момент са уредени да подсилят отбора от януари. Става дума за бранителя Цунами и централния нападател Велтон, който в Бразилия назовават Чимбиня, твърди " Мач Телеграф ". Първият към този момент е сигурен за Левски, а вторият би трябвало да подпише в понеделник.
 Станимир Стоилов: Няма да се обръщаме към българския пазар
Станимир Стоилов: Няма да се обръщаме към българския пазар

Краев би трябвало да си реши дали желае да прави крачката към Левски, разяснява Мъри

Третото главно име в листата е Марлон Дъглас де Салес Силва. Той е на 24 години и играе като крило. До момента футболистът игра за представителя на Серия С Пайсанду. Марлон има контракт с този отбор до края на актуалната година и в случай че се стигне до трансфер през януари, Левски няма да заплаща пари за правата му.

Кариерата на крилото, което може да играе и като лек нападател, започва от отбора на Порто Бразилия. Той играе в този тим от 2014 до 2016, а за този интервал записва 25 мача и вкарва 3 гола. Следващият клуб на играча е Фламенго Арсоверде. За него има 17 дуела и 3 попадения. После Марлон минава поредно през тимовете на Спорт, Сентрал и Оесте, с цел да премине най-после в Пайсанду.

Очаква се до края на годината Левски да подпише контракт с крилото, в случай че въпреки всичко на " Герена " са сигурни, че той ще помогне на отбора и най-важно - клубът ще може да си разреши заплатата му.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР