Левски привлече двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят отбора

...
Левски привлече двама нови чуждестранни баскетболисти, които ще подсилят отбора
Коментари Харесай

Баскетболният Левски се похвали с две чуждестранни попълнения

Левски притегли двама нови задгранични баскетболисти, които ще подсилят тима до края на сезона. Това са Зейн Ноулс и Джош Паркър, които към този момент са картотекирани в Националната баскетболна лига за мъже. Сред картотекираните е и възстановяващият се от травма Христо Захариев. Очаква се и различен национал да се завърне в редиците на Левски в заключителния стадий от сезона, в случай че възобновяване му след претърпяната интервенция на глезена върви по проект - Йордан Минчев, който неотдавна се раздели с унгарския си клуб.

От мениджърската организация на Ноулс Big Management Balkan потвърдиха за прехвърлянето: " Щастливи сме да обявим, че Зейн Ноулс подписа контракт с Левски до края на сезона ". 30-годишното тежко крило от Бахамските острови за малко носи екипа на " сините " през сезон 2019/2020 преди началото на пандемията от ковид.

32-годишният американски гард Джош Паркър пък е някогашен състезател на Берое от сезон 2017/2018, като за последно бе част от гръцкия Йоникос.

Захариев се оперира в края на септември предходната година и към момента няма формален мач през сегашния сезон. Контузен в лагера на Левски все още е и още един национал на България - Чавдар Костов.
 Левски с изразителна победа в Бургас
Левски с изразителна победа в Бургас

" Сините " се оправиха с Черноморец
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР