“Левски подготвя грандиозен проект, който напълно отговаря на значимостта на

...
“Левски подготвя грандиозен проект, който напълно отговаря на значимостта на
Коментари Харесай

За историята - холограма на Гунди за мача срещу “Милан”

“Левски ” приготвя величествен план, който изцяло дава отговор на значимостта на Георги Аспарухов-Гунди, както за “синия ” клуб, по този начин и изобщо за българския футбол.

Легендарният голмайстор ще се появи на Националния стадион “Васил Левски ” в мача против “Милан ”, с който ще бъде маркирана 75-ата годишнина от рождението му, посредством холограмен облик.

Това се прави за първи път на спортно събитие в България и е доста комплицирано осъществимо софтуерно. За постигането на оптимално качество на триизмерния облик на емблематичния български нападател е образуван особено селекциониран екип от експерти от чужбина.

Двубоят в чест на трагично починалия в злополука преди 37 година Гунди ще се състои на 11 август. Той е под наслов “75 години Георги Аспарухов ”, а началният му час е 19,43 ч. Това е годината, в която се е родил признакът на “Левски ”.

Билетите за мача сред “сините ” и 7-кратния европейски клубен отличник “Милан ” са от 9,57 до 194,30 лв.. Цената на фамилния пакет е 19,14 лева Той включва 2 билета от 9,57 лева и важи само за бранш “Г ”.

По време на международното състезание белгийска телевизия революционно пусна изявленията с капитана на националния тим. Негов холограмен облик присъстваше в студиото, седнал на “щъркел ”, до момента в който футболистът на британския “Челси ” бе в Русия.

Това въпреки всичко бе направено в студио, до момента в който планът на “Левски ” с триизмерно изображение на стадиона наподобява в действителност огромен.

Иначе на “Герена ” не престават да се занимават с раздялата с италианския треньор Делио Роси, с цел да може най-сетне да показват наследника му. Той е словенецът Славиша Стоянович. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР