Левски“ победи Ботев“ (Враца) с 2:0 на стадион Христо Ботев“

...
Левски“ победи Ботев“ (Враца) с 2:0 на стадион Христо Ботев“
Коментари Харесай

Левски победи Ботев Враца

„ Левски “ победи „ Ботев “ (Враца) с 2:0 на стадион „ Христо Ботев “ в мач от осмия кръг на Първа Лига.  

„ Сините “  поведоха в 31-ата минута, когато Андриан Краев засече с глава центиране на Филип Кръстев от корнер. Втория гол бе дело на Стефанов в 83-ата минута след асистенция на Ивелин Попов.

„ Сините “ започнаха мощно мача, като още в третата минута Георги Миланов стреля от границата на наказателното поле, само че прати топката в навън.

В 13-ата минута се стигна до безредие в наказателното поле на врачани и Сонко Сундберг стреля с глава, само че Костов избави.

„ Левски “ продължи да е по-активният отбор на терена, само че не съумя да сътвори голови шансове до 30-ата минута. В 31-ата „ сините “ поведоха посредством Андриан Краев, който засече с глава центриране от корнер на Филип Кръстев.

В 33-ата минута Уелтън проби рисково по лявото крило и стреля към далечния ъгъл, само че настрана от задачата.

Десет минути по-късно „ Ботев “ остана с човек по-малко след втори жълт картон Сантиаго Монтоя. От последвалия директен свободен удар Георги Миланов стреля в навън.

В 53-ата минута Георги Миланов центрира към Филип Кръстев, който стреля с глава, Красимир Костов избави, след което Уелтън опита добавка, само че неопределено.

В 66-ата минута Мирослав Маринов получи пас от Диего Фераресо и стреля от отдалеченост, а топката мина доста покрай вратата на Пламен Андреев.

Четири минути по-късно Цунами проби добре отляво и опита да откри собствен съотборник, само че Меси Биатумусока се намеси уверено и мазета в корнер.

В 72-ата минута Филип Кръстев центрира от директен свободен удар, Краси Костов не се намеси добре и Роналдо опита добавка, само че топката бе избита в ъглов удар. След осъществяването му Филип Кръстев шутира рисково от воле, само че не бе прецизен.

Численото тъждество бе възобновено в 89-ата минута, когато Ноа Сонко Сундберг бе изпъден.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР