Левски“ победи Арда“ с 3:1 при визитата си в Пловдив.

...
Левски“ победи Арда“ с 3:1 при визитата си в Пловдив.
Коментари Харесай

Левски с първа победа за 2020

„ Левски “ победи „ Арда “ с 3:1 при визитата си в Пловдив. Успехът е първи за " сините " за 2020 г.  Футбостите на " Левски " владееха самодейността през целия мач, а през първата част бе анулиран гол на Станислав Костов.

В 18-ата минута Паулиньо подаде отляво към нападателя, който прати топката в мрежата на Николай Банков, само че попадението не бе зачетено поради игра с ръка.

В 34-ата минута Банков се намеси добре след изстрел на Паулиньо. Три минути по-късно бразилецът въпреки всичко съумя да се разпише. След положително двойно подаване сред него и Станислав Костов седмицата на " сините " стреля от границата на наказателното поле, топката рикошира и влетя в мрежата на Банков.

Само три минути, откакто „ Левски “ Радослав Василев изравни.

В 51-ата минута Николай Банков не се затрудни да избави изстрел на Станислав Костов. В 60-ата минута Филипе Нашименто падна в наказателното поле след прикосновение с Матеус Леони, само че Петър Костадинов бе безапелационен, че няма нарушаване против португалеца.

В 65-ата минута влезлият като запаса пет минути по-рано - Стайн Спиерингс, изведе „ Левски “ напред в резултата. Станислав Иванов центрира отдясно в наказателното поле, където холандецът се оправи с Милен Стоев и вкара топката във вратата на Банков за повторно в дуела.

До края двата отбора се хвърлиха в здрава борба. В първата минута на добавеното време Мартин Райнов опита изстрел от отдалеченост, който обаче бе много неакуратен. В последните секунди на срещата Николай Банков излезе напред, с цел да избави изстрел на Станислав Иванов, само че топката попадна в Мартин Петков, който оформи крайното 3:1.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР