Левски официално се озъби на румънските съдии. Клубът подаде жалба

...
Левски официално се озъби на румънските съдии. Клубът подаде жалба
Коментари Харесай

Официално! Левски се озъби на румънските съдии

Левски публично се озъби на румънските съдии. Клубът подаде тъжба до УЕФА с искане за преиграване на реванша с Хамрун Спартанс.

 „ Сините “ са подали митинг поради жестоко нарушаване на разпоредбите от страна на румънските съдии, което е повлияло на резултата от мача. Очаква се решението на Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на европейската футболна централа.

Както е известно, Левски се издъни и отпадна от малтийския тим след осъществяване на дузпи, писа БЛИЦ. Тимът на Станимир Стоилов завоюва първата среща като посетител с 1:0, само че на реванша в четвъртък, игран на " Герена ", отстъпи в постоянното време с 1:2. Тъй като към този момент не важи правилото за повече маркирани голове на непознат терен, се наложи изиграването на продължения. В спомагателните 30 минути нов гол не падна и по този начин се стигна до дузпи, където Хамрун Спартанс сподели по-точен мерник - 4:1.

Оказа се обаче, че при втория гол на малтийците има нарушаване на разпоредбите, което не беше маркирано от екипа на румънския арбитър Ищван Ковач. То обаче фактически повлиява на резултата, защото Додо, който прави асистенция за гола, се намира в половината на Левски при осъществяването на център след изравнителното попадение на Цунами.

ЕТО ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ

Левскари,

Уведомяваме Ви, че в петък, 12 август, малко преди 21:00 часа, при съблюдаване на 24 часовия период и след деликатна преценка на случая, екип под управлението на изпълнителния шеф Ивайло Ивков подава митинг пред УЕФА с искане за преиграване на мача с Хамрун.

Представени са нужните доказателства за позволено жестоко нарушаване на разпоредбите от основния рефер и асистентите му, повлияло на резултата от мача.

Предстои казусът да бъде незабавно прегледан от Контролната, Етична и Дисциплинарна комисия на УЕФА.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР