Левски официално поиска промяна в програмата за провеждане на 1/16

...
Левски официално поиска промяна в програмата за провеждане на 1/16
Коментари Харесай

Официално! Левски поиска важна промяна от ПФЛ и БФС за провеждане на финалите на купата

Левски публично изиска смяна в програмата за осъществяване на 1/16 и 1/8-финалите на купата на България, предава БЛИЦ СПОРТ. Това стана с предложение на административния шеф на „ сините “ Райко Якимов, който взе думата преди провеждането на днешния чоп за двете етапи на конкуренцията.

От „ Герена “ желаеха мачовете от 1/16-финалите да се играят на 24 и 25 ноември, а идната фаза да се играе на 29 и 30 ноември. Така съгласно Левски тимовете ще получат опция за по-голяма отмора преди подновяването на шампионата през февруари. Както е известно, есенният дял на шампионата в efbet Лигата ще спре на 14 ноември поради идното международно състезание в Катар (20 ноември – 19 декември). Шампионатът ще се възобнови на 11 февруари.

„ Във вторник има съвещание на УС на Лигата, само че сходно решение е обвързвано най-много с календара на БФС и окончателното утвърждение от страна на Изпълкома на БФС. На базата на предлагането на Левски ще събера мненията на всички клубове. Нека всеки каже своята концепцията. През УС на Лигата ще създадем дефинитивно предложение към БФС. Може да има по-добър вид от това, което сме избрали взаимно като вид досега “, разяснява ръководителят на ПФЛ Атанас Караиванов.

Както е известно, на 1/16-финалите на Купата Левски ще гостува на третодивизионния Вихрен (Сандански), а при триумф в идната фаза ще се изправи изправи против спечелилия от двойката Розова котловина – Лудогорец.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР