Левски най-после ще се отърве от бразилския нападател Ривалдиньо. Сините

...
Левски най-после ще се отърве от бразилския нападател Ривалдиньо. Сините
Коментари Харесай

Левски се отърва от сина на Ривалдо

Левски най-сетне ще се отърве от бразилския нападател Ривалдиньо. " Сините " го бяха дали чартърен на румънския Виторул Констанца за пролетния дял на предишния сезон и се надяваха да го продадат на същия отбор в този момент през лятото.  Тимът от северната ни съседка обаче няма безусловно никакви средства за лятна селекция и е помолил българския гранд за два разновидността - или да даде сина на Ривалдо чартърен до края на сезона, или да го пусне като свободен сътрудник. 

Според " Sport.ro ", столичани са се съгласили на разновидността да се освободят тотално от Ривалдиньо. Ако бяха приели разновидността с наема, от Левски щяха да продължат да заплащат част от заплатата му, а договорът му по този начин или другояче изтича на 30 юни 2020 г.  Очаква се още при започване на другата седмица бразилецът да пристигна в София, с цел да посочи изискванията по прекратяването на договора си. С оглед на обстоятелството, че има вид за нов тим, не се чака той да има каквито и да било финансови искания към " сините " за обезщетение за предварителното разкъсване на контракта. 

Във Виторул той изигра 15 мача, в които означи 4 гола и разгласи, че се усеща благополучен там. Преди да пристигна на " Герена " той отново играеше в Румъния, само че с екипа на Динамо Букурещ. От там пристигна в София като свободен сътрудник, само че по този начин и не съумя да покаже качествата си, вкарвайки единствено един гол, освен това от дузпа. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР