Левски е в жестока финансова криза и на този етап

...
Левски е в жестока финансова криза и на този етап
Коментари Харесай

Колко са дълговете на Левски?

Левски е в жестока финансова рецесия и на този стадий не се вижда по какъв начин ще се измъкне от тежката обстановка. По тематиката се изписаха тонове страници, само че на никое място не е излязло към момента черно на бяло какъв брой са сега задълженията на клуба, написа в коментар БЛИЦ.

Задълженията на ПФК Левски преди идването на Васил Божков на " Герена " са били 33-34 милиона лв.. Любопитното е, че толкоз бяха те и в ЦСКА в интервала преди банкрута на " армейците ".

В момента задълженията на " сините " са намалели, само че отново не са малко. Става въпрос за към 16 милиона лв., довериха източници на БЛИЦ.

Какво ще последва, можем единствено да гадаем. Експерти настояват, че Левски е тръгнал по пътя на ЦСКА, само че е рано да се приказва за банкрут.

" Това е дълга и комплицирана процедура. Нали си спомняте, че в Борисовата градина този развой продължи известно време и чак тогава се стигна до неприятния край. Наистина ситуацията в Левски е повече от сериозно, само че към момента има късмет за изплъзване от конфузната обстановка.

Така че - дали " сините " ще приключат като ЦСКА е доста рано да се приказва и предвижда ", обявиха осведомени с финансовите проблеми на " Герена ".

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР