Левски е получил добра новина от УЕФА. „Сините“ са успели

...
Левски е получил добра новина от УЕФА. „Сините“ са успели
Коментари Харесай

УЕФА зарадва Левски с отлична новина, ,,сините“ отстраняват нередности

Левски е получил добра вест от УЕФА. „Сините“ са съумели да вземат лиценз на стадион „ Георги Аспарухов “ за идното присъединяване на отбора в Лигата на конференциите.

Инспекторите на европейската футболна централа са оставили няколко забележки за избрани нередности, които би трябвало да бъдат отстранени, написа „ Мач Телеграф “. От клуба обаче са дали обещание, че тези проблеми ще бъдат изчистени в период, като по този начин тимът ще може да семейства на своя стадион при завръщането си в Европа.

Левски ще може да играе на „Герена“ единствено в мачовете от предварителните кръгове и в плейофа, само че не и при класиране за груповата фаза. Ако се класира за този стадий на шампионата, Левски ще би трябвало да се реалокира на стадион „Васил Левски“.

Въпреки спекулациите от последните дни, националният стадион към момента съумява да покрие условията на УЕФА и на него могат да се играят европейски мачове.

Друга добра вест за „сините“ е, че след отпадането от АЕК Ларнака отпаднаха и наказванията на отбора за мачове без аудитория. А дуелите в Европа ще бъдат едно от главните пера за попълване на касата с приходите от билети.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР