Левски е направил много важна крачка за получаване на лиценз

...
Левски е направил много важна крачка за получаване на лиценз
Коментари Харесай

Левски с важна крачка за спасяване на лиценза, отпада притеснителен проблем за ,,сините“

Левски е направил доста значима крачка за приемане на лиценз за присъединяване в професионалния футбол през идващия сезон. Проблемът беше извънредно стеснителен за „ сините “ и при започване на годината изпълнителният шеф Иво Ивков предизвести почитателите, че съществува заплаха клубът да не бъде лицензиран за идващия шампионат, предава Блиц Спорт.

Знае се, че главното главоболие в Левски по този проблем са задълженията към Национална агенция за приходите, които са към 11 милиона лв.. В началото на януари, с помощта на сдружението „ Левски на левскарите “, беше направено незабавно заплащане, което даде опция за започване на нови договаряния с Агенцията.

Сега от „ Герена “ са дали гаранция от огромна финансова институция за заплащането на 5 милиона лв.. Този документ дава задоволителна сигурност на Национална агенция за приходите, че сериозна част от дълга на Левски ще бъде погасена. Така Агенцията по приходите ще може да разпише книжата, които да разрешат на „ сините “ да получат лиценз за идващия сезон.

Освен това със скоростното погасяване на съвсем половината от дълга си към страната, Левски ще може умерено да стартира договаряния за разсрочване на заплащането на останалата част от задължението.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР