Левон Хампарцумян и Силвена Роу разказват за кариерното развитие и

...
Левон Хампарцумян и Силвена Роу разказват за кариерното развитие и
Коментари Харесай

Career Show 2021 - два дни стотици нови възможности

Левон Хампарцумян и Силвена Роу описват за кариерното развиване и триумфа
Водещото кариерно ревю за квалифицирани фрагменти в България - Career Show 2021 - годишно свързва най-големите работодатели в България и Европа с хиляди квалифицирани гении. Тази година събитието ще се организира на 29 и 30 септември.Участието в Career Show 2021 е гратис след наложителна регистрация на уеб страницата на събитието: www.careershow.bg

Вие избирате идващия си шеф.

За трета поредна година Career Show събира на едно място водещите работодатели в България и Европа. Работодателите, които ще участват на събитието, оперират в разнообразни браншове на стопанската система и показват благоприятни условия за хора с разнородни пълномощия и опит.На събитието ще участват компании-лидери в областта на IT, финанси, аутсорс, търговия и логистика, телекомуникации, тежката индустрия и други Малка част от фирмите, които ще чакат своите нови чиновници на Career Show 2021, са VMware, Codix, Alorica, Phoenix Media, Amadeus, Next Solutions, Nexo, Nielsen, Райфайзенбанк, Philip Morris, Kaufland, ProCredit Bank, А1, Уча.се, Ingram Micro, Telenor, LIDL.Само за ден пред участниците се разкрива опцията да се срещнат персонално с голям брой работодатели и да схванат какви са настоящите им оферти за реализация. Това оказва помощ на претендентите да се ориентират в актуалната конюнктура на пазара на труда, както и да схванат доколко са конкурентоспособни и какви умения е нужно да усъвършенстват, с цел да избегнат застой в развиването си.Career Show 2021 е опция за участниците да зададат въпроси, които са значима част от първичната връзка с предстоящ шеф. Условия на труд, график на работа, благоприятни условия за отдалечени позиции или алтернатива за работа от у дома, обществени придобивки, образования и опция за напредък в компанията - всичко това са въпроси, на които претендентите ще получат отговор в деня на събитието. " След две сполучливи издания на Career Show, събитието се наложи като водещ кариерен конгрес в България. Стотици работодатели се довериха на Career Show като мястото, където ще срещнат квалифицирани, окуражени, търсещи хора, които да се причислят към екипите им. От друга страна, Career Show оказва помощ на хиляди гении, които посещават събитията ни, да се възползват от капацитета за развиване, който планът ни дава ", споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Не просто кариерно ревю, а място за развиване

Career Show 2021 не е просто кариерно ревю, а място за професионално и личностно развиване. Неотменна част от Career Show всяка година е целодневната семинарна стратегия, в която потвърдени експерти от разнообразни сфери споделят скъп опит.

Различни препоръки за кариерен триумф, високи технологии, здравословен баланс сред работата и персоналния живот, положително физическо и психическо здраве са част от програмата.Програмата на събитието е разграничена на 2 тематични подиуми. Сцената LIFE/GROW е отдадена на кариерното развиване, рационализиране на уменията и положителния баланс сред работата и персоналния живот.

Своите формули за триумф там ще споделят Левон Хампарцумян, началник Силвена Роу, Миролюба Бенатова, Мария Цънцарова, Крис Захариев и други приети екперти от света на бизнеса и публичния живот.TECH/EXPLORE е втората сцена, където участниците ще научат последните трендове в света на високите технологии. Ще могат да се срещнат с промишлености, нововъведения и научни сфери за динамичното развиване, за които може би не са подозирали. Ще се разискват уменията, които би трябвало да имат младите софтуерни инженери, трендовете във финтех промишлеността, развиването на т.нар вътрешно предприемачество, опциите, които WordPress разкрива пред бизнеса. Ще схванат повече за генетичната и биомедицинска гражданска война в актуалната биологична просвета и други забавни тематики за цифровото бъдеще на света.

Без физически граници - от всяка точка на света

КОВИД-пандемията и всички провокации, които тя сътвори, може да се окажат " пробуждането " на бизнеса. Все повече компании схванаха, че продуктивността не се лимитира сред стените на офисите и оферират варианти за изцяло отдалечена работа, когато активността на компанията разрешава това. Това сътвори особена еластичност на процеса по асортимент и образование на нови фрагменти. Служителите имат опция да работят от разнообразни градове, от време на време и от разнообразни страни. " В последната година понятието " офис " и " работно място " излезе оттатък физическите граници. Процесът по асортимент на личен състав неизбежно следва тази наклонност. След големия триумф на онлайн изданието на Career Show през 2020 година, ние доказахме, че виртуалните събития могат да бъдат също толкоз значими за търсещите работа. Те разкриват нови хоризонти, до които претендентите е допустимо да не са имали достъп до момента. Снемат физическите ограничавания и дават опция за присъединяване от всяка точка на света ", разяснява още Симона Харизанова.За търсещите нови кариерни провокации от цяла България и всяка точка на света Career Show 2021 може да се окаже началото на нов стадий в кариерния им път. Водещите работодатели на България ще чакат новите си чиновници напълно онлайн.По време на онлайн деня на Career Show 2021 участниците ще имат опция да организират персонални видеосрещи с определени от тях работодатели в комфортна и новаторска платформа. Платформа на събитието се концентрира върху успеваемостта и гъвкавостта. Тя дава на работодателите и претендентите подробни филтри, в които да зададат своите критерии и условия. Така оптимално бързо и дейно участниците откриват точния събеседник, с който да обсъдят съответни благоприятни условия.Платформата ще бъде отворена за достъп авансово, което дава опция персоналните срещи да се провеждат в сходство с самостоятелния график на всеки един от участниците.Участието в Career Show 2021 e гратис, само че изисква наложителна регистрация. Всеки искащ може да се записва за събитието на уеб страницата на Career Show: www.careershow.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР