Левият бранител Алфонсо Дейвис пропусна днешната тренировка на Байерн (Мюнхен),

...
Левият бранител Алфонсо Дейвис пропусна днешната тренировка на Байерн (Мюнхен),
Коментари Харесай

Алфонсо Дейвис не тренира с Байерн, Флик вярва, че ще опази Меси

Левият защитник Алфонсо Дейвис пропусна днешната подготовка на Байерн (Мюнхен), която е част от подготовката на тима за петъчния четвъртфинал в Шампионската лига против Барселона.

Старши треньорът на баварците Ханзи Флик обаче е оптимист и съобщи, че 19-годишният канадец няма проблеми да играе в мача. Флик даже посочи и повода за пропуснатото занятие: решение да бъде защитен, тъя като дни по-рано е имал дребен проблем в аддуктора.

Попитан дали има заплаха Дейвис да пропусне срещата, наставникът съобщи:

"Не мисля, че има възможност ".

Канадецът Дейвис направи извънреден сезон и в Байерн имат вяра, че в случай че резервира най-хубавата си допустима форма, ще успее да се оправи с Лионел Меси, който обича да нападна през тази зона.

Флик се надява, че няма да се постанова ново пренареждане на защитата, откакто Бенжамен Павар отпадна, а Йошуа Кимих ще бъде върнат обратно от междинната линия.

Ако въпреки всичко Дейвис не бъде в положение да стартира, вид е Люка Ернандес, който също е претендент на тази позиция. Байерн ще напусне базата си за подготовка Лагош де Алгарве в четвъртък и ще се насочи за Лисабон. Шампионската лига във разновидността на минитурнир започва през днешния ден и ще приключи на 23-и този месец, като баварците се стремят към шестата си европейска купа.
Шампионска Лига 1/4 кръг, петък 14 август  Барселона 22:00предстои  Байерн Мюнхен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР