Левицита атакува правителството на ГЕРБ с поредица от "вотове по

...
Левицита атакува правителството на ГЕРБ с поредица от "вотове по
Коментари Харесай

Лиляна Павлова: Левицата атакува правителството на ГЕРБ с поредица от вотове

Левицита нападна държавното управление на ГЕРБ с поредност от "вотове по график, наклонност, само че без ясна аргументация, идея или тактика ". Темата опазване на здравето е значима, по която би трябвало да има консенсус. Това съобщи министърът на българското европредседателство Лиляна Павлова съобщи пред Българска национална телевизия.

"Нещо повече, последният път желаният избор за съмнение е бил за желание, а не против политика, против която да дадат опция, т.е. "самоцелен избор ". По-скоро следващ опит за дискредитиране на държавното управление, в сравнение с търсене на решение за проблемите на хората ", сподели още тя.

"Обидата към жена, към майка, към дете с увреждания, като цяло е неприемлива. Дълбоко имам вяра обаче, в положителното в хората и че всеки човек има положително желание и че тръгвайки в един диалог не потегля с концепцията да обиди някого, само че всеки би трябвало да може да си мери приказките. И всеки би трябвало да откри сили да се извини ", безапелационна бе Павлова по отношение на думите на Валери Симеонов, който назова майките на деца с увреждания "кресливи дами с сякаш заболели деца ".

"Правителството основава Глобален партньорски център в границите на Министерството на стопанската система с потребление на интелектуалния потенциал в Българска академия на науките, защото ще бъде на правилото на мозъчен концерн ", приключи Лиляна Павлова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР