Левицата! беше създадена изкуствено, за да тегли от БСП. Там

...
Левицата! беше създадена изкуствено, за да тегли от БСП. Там
Коментари Харесай

Нинова изригна за оръжията за Украйна: Абсолютна манипулация! Акция е. Започна от Радев, мина през…

„ Левицата! ” беше основана изкуствено, с цел да тегли от Българска социалистическа партия. Там няма предпочитание за обща лява политика или за обединяване. Копието постоянно е по-слабо от оригинала. Това съобщи в студиото на „ Здравей, България ” ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка новосъздадената лява коалиция. Тя е безапелационна, че резултатът на Българска социалистическа партия ще бъде по-висок от предходния.
„ Решихме, че ще вземем окончателното си решение с кого и по какъв начин да влизаме в коалиция, с цел да управляваме, след вътрешнопартийно допитване ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия като акцентира, че разлика сред първия и втория в конкуренция няма. „ Те са едно и също ”, счита Нинова.
Тя акцентира, че до момента в който е била вицепремиер, България не е изнасяла муниции за Украйна. По думите ѝ страната ни е изнасяла за над 60 страни, само че в договорите пишело, че за тяхно прилагане, а не реекспорт. „ Ние бяхме коректив в държавното управление на Петков. Ако не беше нашата твърда позиция, тогава страната щеше да вземе това решение, което в този момент взе Народното събрание – да се изнася оръжие ”, уточни Нинова. Това, че ни го внушиха, това, че ни го лепнаха, беше проведена и поредна акция. Започна от президента Радев, мина през представителите му. Това беше безспорна операция ”, твърди политикът.
Попитана дали съветският президент Владимир Путин би трябвало да дава отговор за военни закононарушение, в каквито беше упрекнат от Международния углавен съд, Нинова отговори, че всичко, което не е потвърдено, е агитация. По думите ѝ войната би трябвало да завоюват „ разсъдъкът и дипломацията ”.
Корнелия Нинова разяснява и ограниченията за битка с високите цени и инфлацията у нас. Тя акцентира, че същите търговски вериги, които работят и у нас, са постигнали съглашение с държавните управления на доста европейски страни за заледяване цените на съществени хранителни артикули. „ Какъв е изводът? Че българското служебно държавно управление не става и че не може да води такива диалози ”, добави водачът на Българска социалистическа партия. Тя счита, че допреди войната в Украйна и Коронавирус пандемията пазарът е определял цените на стоките. Сега обаче, по думите ѝ, световната картина се е трансформирала.
В диалога се включи и Николай Каварджиклиев, който е претендент за народен представител от „ Българска социалистическа партия за България ”. Той разяснява така наречен „ джендър идеология ”. По думите на претендента за народен представител фамилията би трябвало да е главната единица, в която да се възпитава дете. Според Каварджиклиев е неверно възпитаници в дребни класове да бъдат учени за битие на друга от хетеросексуалната полова ориентировка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР