Levi`s си партнира с компания с базираното в Амстердам студио

...
Levi`s си партнира с компания с базираното в Амстердам студио
Коментари Харесай

Levi's включва базирани на AI модели

Levi`s си партнира с компания с основаното в Амстердам студио за цифрови модели Lalaland.ai за компютърно генерирани модели, които да „ добавят човешките “. Компанията преглежда този ход като част от „ странствуване за цифрова промяна “ за многообразие, правдивост, приобщаване и резистентност. Въпреки че това звучи благородно на пръв взор, Levi`s всъщност наема робот, с цел да генерира човешки облик, като в същото време се освобождава от тежестта да заплаща на хора да показват марката. 

Дигиталната компания желае „ да види повече посланичество в стилната промишленост “ и „ да сътвори приобщаваща, устойчива и разнообразна дизайнерска верига “. Тя има за цел да разреши на клиентите да видят по какъв начин биха изглеждали разнообразни фешън продукти върху човек, който наподобява на тях посредством „ хиперреалистични “ модели „ от всеки вид тяло, възраст, размер и цвят на кожата “.
-->
От Levi`s настояват, че изкуственият разсъдък в никакъв случай няма да размени изцяло човешките модели, само че това изказване не се възпиема и се гледа на него като на първа стъпка в едно дистопично постепенно придвижване към автоматизиране на промишлеността. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР