Летящи таксита могат да бъдат забелязани в небето в рамките

...
Летящи таксита могат да бъдат забелязани в небето в рамките
Коментари Харесай

Летящи таксита и дронове за борба с престъпността се очакват до 2030 г. съгласно планове в стил научна фантастика

Летящи таксита могат да бъдат видяни в небето в границите на две години според проекти в жанр на научна фантастика, които също могат да видят дронове, употребявани за битка с престъпността и първа реакция при незабавни случаи.

Министерството на превоза (DfT) разкри през днешния ден проект за дронове и нови електрически самолети, който предлага първото пилотирано летящо такси до 2026 година - което ще стане без водач до 2030 година Той също по този начин планува постоянно потребление на дронове за битка с престъпността и даване на сериозни 999 грижи до края на десетилетието.

Полицейските сили са подготвени да тестват нова технология, за първи път доказана от канцлера Джереми Хънт в последния му бюджет, който ще види отдалечено ръководени устройства, изпратени за събиране на информация. Възприемането на технологии, „ откакто са били лимитирани в областта на научната фантастика “, може да обезпечи подтик от 45 милиарда паунда на стопанската система до 2030 година посредством потребление на технологиите за спестяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР