Летният сезон в Бургас спъва подготовката на шампионитеКвартирни неволи спъват

...
Летният сезон в Бургас спъва подготовката на шампионитеКвартирни неволи спъват
Коментари Харесай

Квартирни неволи в Нефтохимик

Летният сезон в Бургас спъва подготовката на първенците

Квартирни несгоди спъват подготовката за новия сезон на волейболния първенец Нефтохимик. Това разкри за " Меридиан Мач " треньорът на отбора Николай Желязков.

" Проблемът в Бургас в този интервал на годината са квартирите, които би трябвало да бъдат наети за волейболистите. Много мъчно се намират за дейния летен сезон. Отборът ни е с подобен бюджет, с който не можем да си позволим хотели или едномесечни лагери в други градове ", изясни Желязков, който събира отбора на първа подготовка в понеделник.

" Влизането във форма ще бъде доста дълъг развой, защото има момчета, които не са пипали волейболна топка от март. Раздал съм самостоятелни стратегии за подготовка, само че е друго, когато тренираш самичък и дружно с тима ", сподели именитият блокировач.

Друг проблем пред Нефтохимик е присъединяване в Шампионската лига. Оказа се, че тази година европейската волейболна конфедерация е изтеглила старта на предварителните кръгове на конкуренцията през септември. Желязков счита, че тимът няма да има задоволително време за подготовка.

" Все още не знаем в какъв формат ще се организира Шампионската лига. Доколкото знам ще стартира на 23 септември, а жребият ще е на 21 август ", приключи асистент треньорът на националния тим.

НИКОЛА ШЕНТОВ, в. " Меридиан Мач " Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР