Леонардо ди Каприо спасил мъж от удавяне, съобщиха от DailyMail“.

...
Леонардо ди Каприо спасил мъж от удавяне, съобщиха от DailyMail“.
Коментари Харесай

Лео ди Кaприо спаси мъж от удавяне

Леонардо ди Каприо избавил мъж от удавяне, оповестиха от „ DailyMail “. Анонимен източник разкри новината пред изданието – екшънът се разиграл на 30 декември, до момента в който артистът и приятелката му били на почивка на Карибите. Капитанът на лодката, на която Лео и изгората му отдъхвали, схванал за паднал зад борда на круизен транспортен съд юноша. Холивудският мачо не се поколебал и незабавно се съгласил да се отклонят от курса си в търсене на момчето.

След 11-часови старания носителят на „ Оскар “ и екипът му намерили мъжа тъкмо в точния момент – единствено минути преди се смрачи и да забушува стихия. Стана ясно и че лодката на Лео била единствената във водата в търсене на младежа, който другояче щял да бъде убит в средата на океана. Капитанът е описал триумфа им като „ един на милион “.

Ди Каприо е измежду многото звезди, които прекараха празниците на Сен Бартелми. Островът в действителност е обичаното място на артиста за посрещане на новата година с другари. Той нееднократно е бил забелязван там в компанията на Тоби Магуайър и Лукас Хаас и е водил някои от някогашните си като Тони Гарн и Нина Агдал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР