Леонардо ди Каприо е свикнал да се крие от папараците,

...
Леонардо ди Каприо е свикнал да се крие от папараците,
Коментари Харесай

Ди Каприо криел от майка си, че пуши

Леонардо ди Каприо е привикнал да се крие от папараците, но и не се учудва, когато детайлности от персоналния му живот изтичат в медиите. Има една загадка обаче която той по-старателно се опитал да резервира допустимо най-дълго и даже се страхувал да не бъде разкрита от майка му - пристрастеността му към цигарите.

Американският фотограф Стив Айхнер ще разгласява книга за работата си като папарак през 90-те и една занимателна история, която показа авансово, включва Леонардо ди Каприо, Джони Деп и тайната, която трябвало да бъде опазена от Ирмелин ди Каприо, съобщи Би Ти Ви. Айхнер не прецизира за коя година става дума, само че през 90-те и Деп и Ди Каприо към този момент са звезди. Джони е взел участие във кино лентата на Тим Бъртън „ Едуард ножиците “, а през 1993-а Леонардо се повява във кино лентата „ Защо тъгува Гилбърт Грейп “ и получава първата си номинация за „ Оскар “. По тази причина, когато фотографът забелязал двамата артисти да си купуват нещо от магазинче за цигари и бонбони, незабавно ги снимал.

Стив Айхнер си спомня, че откакто направил фотосите, си тръгнал по пътя, само че няколко секунди по-късно бил настигнат от Лео. Актьорът помолил фотографа да не разгласява фотографията на никое място, като в подмяна заречен да ми разреши да го снима още веднъж. Айхнер изискал да научи повода и тогава Ди Каприо признал, че майка му ще бъде доста разочарована, в случай че разбере, че има този нездравословен табиет. Лео поддържа доста положителни връзки с майка си и на церемонията по раздаването на премиите „ Оскар “ през 2016-а, когато артистът най-сетне получи заслужената статуетка, звездата докара майка си.

Сега тайната е разкрита и Ирмелин най-вероятно знае, че синът ѝ в миналото е пушил. През 2016-а Деп се пошегува с това, че даже като възрастен мъж, Леонардо продължава да се опасява майка му да не го хване, че пуши. Вече от много години звездата от „ Титаник “ се е откъснал от цигарите. Днес употребява единствено електронни цигари и даже е известно, че през 2012-а е оказал помощ на лколегата си Робърт Патинсън също да се откаже.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР