Ленти по действителни събития, екшъни и сериали гледаме през юни

...
Ленти по действителни събития, екшъни и сериали гледаме през юни
Коментари Харесай

Джоли и Кейт Бланшет по HBO

Ленти по действителни събития, екшъни и сериали гледаме през юни по HBO. Три документални заглавия притеглят вниманието от раз. „ Пожарът в " Колектив " е за нещастието в Букурещ през 2015-а, която оставя 27 починали и 180 ранени. Много от жертвите, настанени в болница, умират от раните си, които не са били класифицирани като животозастрашаващи. Един доктор взема решение да спомага на проверяващите публицисти, с цел да бъде разкрита огромна машинация в опазването на здравето на страната. Когато е определен нов министър на опазването на здравето, той предлага невиждан достъп до всяко свое деяние за промяна на системата, само че и до всички спънки, с които се сблъсква. Като наблюдава публицисти, анонимни информатори, жертви на пожара и държавни чиновници, филмът дава праволинеен взор към значимостта на проверяващата публицистика.

„ Вкъщи “ е план антология на HBO Европа с пилотно издание в Испания. Пет локални  режисьори снимат къси филми в условия на пандемия през последните два месеца и половина. Те са в домовете си и всеки от тях показва персоналното си креативно виждане и екзистенциални въпроси за живота в изолираност.

„ Ще изчезна в мрака “ І е нова поредност по едноименния бестселър на журналистката Мишел Макнамара, решена да открие психопата, тероризирал Калифорния в края на 70-те и началото на 80-те. Престъпника, който тя назовава „ Убиеца от Златния щат “, е направил 50 влизания с щурм и изнасилвания и 10 убийства. Следите му се губят над три десетилетия и остава неосезаем за няколко екипа и най-хубавите детективи в региона. На 24 април 2018-а шерифът на Сакраменто арестува някогашния служител на реда Джоузеф Джеймс Деанджело в дома му. Той е разпознат като печално известния сериен палач след  ДНК-експертиза и са му предявени поредност от обвинявания.

„ Следотърсачи “ I в шест епизода преплита три истории на фона на неповторимите южноафрикански пейзажи. Общото е интрига, обвързвана с принуждение, проведена престъпност, контрабандни диаманти, държавна сигурност, черни носорози, Централно разузнавателно управление на САЩ и интернационален тероризъм. Джеймс Грейси влиза в ролята на мъж, който се пробва да съгради живота си отначало в градче и търси възмездие, откакто кариерата му е била разрушена по време на интервенция на Президентското бюро за разузнаване. Роланда Мари се превъплъщава в стопанка от Кейп Таун, която стартира да работи като анализатор на данни и се озовава в центъра на конспирацията. Ед Стопард е тайнствен вид, за който се допуска, че е сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ.

„ Може и да те съсипя “ I е откровена и провокативна драма, която проучва секса в актуалния живот. Действието се развива в Лондон, където удоволствието е единствено на едно приложение разстояние. Арабела е безгрижна и уверена лондончанка със страхотни другари, многообещаваща писателска кариера и въодушевление по време на отмора в Италия, което има капацитета да се трансформира в сериозна връзка. Но когато е упоена с „ опиат за обезчестяване “ и нападната в нощен клуб, животът ѝ се трансформира необратимо и тя би трябвало да премисли всичко и по този начин стартира да опознава себе си. Пътуването е постоянно мъчително, от време на време смешно, изпълнено с изненади и спорни заключения.

Екшънът в „ Пери Мейсън “ се случва през 1931 година. Докато останалата част от страната е потънала в задушаващите обятия на Голямата меланхолия, в Лос Анжелис животът продължава на цялостни обороти - въртят покупко-продажби с петрол за милиони, текат олимпийските игри, а Холивуд бълва нови скъпи продукции. Базираният на претекстове от творбите на Ърл Стенли Гарднър сериал наблюдава перипетиите на най-известния експерт по престъпно право в града Пери Мейсън (Матю Рийс), който би трябвало да разплете комплициран случай с похищение на дете. По пътя към истината Мейсън ще затъне в същинска мрежа от безнравственост и корупция и ще би трябвало да се изправи против личните си демони, които за малко да го погубят.

„ Прокълнат патрул “ II с Брендън Фрейзър, Мат Бомър, Даян Гереро, Алан Тюдик, Ейприл Боулби споделя за една от най-обичаните групи супергерои от Вселената на DC Човека робот, Негативния човек, Еластина и Лудата Джейн, предвождани от модерна версия на лудия академик Нилс Колдър или Шефа. Всеки член от тях е претърпял ужасяващо събитие, след което се е сдобил със свърхсили, само че също по този начин е останал обезобразен. Травмирани и потиснати, те намират смисъл и цел в живота си благодарение на Шефа, с който проверяват най-странния феномен, който е съществувал. След мистериозното изгубване на Шефа героите новобранци ще се окажат на място, на което не са предполагали, че ще се озоват  - привикани са от Киборга, който им разпорежда задача, която не могат да откажат.

„ Господарка на злото 2 “ с Анджелина Джоли, Ел Фанинг, Мишел Пфайфър, Чиуетел Еджиофор е продължение на международния блокбъстър от 2014-а на Дисни. Злодеида и кръщелницата ѝ Аврора слагат под подозрение комплицираните фамилни връзки, които ги обвързват, а идна женитба, непредвидени съдружници и новопоявили се тъмни сили ги отдалечават една от друга. Времето е било милостиво към Злодеида и Аврора. Техните връзки, породили се от страдалчество, възмездие и в следствие обич, процъфтяват. Само че омразата сред човечеството и феите към момента не е загърбена. Предстоящият брак на Аврора и принц Филип е мотив за наслада и опция феите в Блатото и хората в Улстед най-накрая да се обединят. Когато обаче непредвидена среща ражда всесилен нов съюз и избухва жестока война, Злодеида и Аврора се озовават в противоположни лагери. Предаността им една към друга е сложена на тестване и следва да стане ясно дали в действителност е допустимо да бъдат семейство.

„ Близнакът “ на Анг Лий с Уил Смит, Мери Елизабет Уинстед, Олив Оуен, Бенедикт Уонг е новаторски екшън трилър. Хенри Броган – 51-годишен първокласен наемен палач, е подготвен да се пенсионира след сполучливото осъществяване на поръчка № 72. Плановете му обаче се осуетяват, тъй като се оказва цел на тайнствен скришен сътрудник, който явно може да планува всеки негов ход. За собствен смут Броган скоро схваща, че е изправен против собствен по-млад и по-бърз клонинг.

“Къде си, Бернадет? “ по едноименния бестселър е вдъхновяваща комедия за грижовна майка, която копнее да преоткрие креативната си пристрастеност, откакто години наред се е жертвала в името на фамилията. Бившата архитектка Бернадет Фокс (Кейт Бланшет) на пръв взор има всичко - хубав дом в Сиатъл, сполучлив и любящ брачен партньор и брилянтна щерка тийнейджърка, която ще учи в интернат. Бернадет обаче изчезва безследно и изплашеното семейство се насочва на вълнуващо премеждие, с цел да я откри.



В „ Зомбиленд: Втори удар “ Уди Харелсън, Джеси Айзенбърг, Ема Стоун и Абигейл Бреслин се събират след 10 години за продължението, в което комичната неразбория се простира от Белия дом до сърцето на Съединени американски щати. Четиримата убийци би трябвало да се изправят против многото нови типове, еволюирали зомбита. Но най-много би трябвало да разрешат проблемите, които тормозят спонтанното им семейство.

„ Проклятието на плачещата жена “ оживява във кино лентата на Майкъл Чавес. Тя се спотайва в сенките и отвлича деца, с цел да компенсира загубата на своите. Социална работничка и фамилията й се оказват застрашени, когато подценяват предизвестието на една разтревожена майка, упрекната в неглижиране на детето си. Единственият им късмет да се спасят от смъртоносната гняв на Плачещата жена е обезверен духовник, който практикува мистични ритуали, с цел да прогонва злото. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР