Ленд Роувър ще пусне лимитирана серия на легендарния си модел

...
Ленд Роувър ще пусне лимитирана серия на легендарния си модел
Коментари Харесай

"Ленд Роувър Дефендър" получи осемцилиндров мотор за юбилея си

Ленд Роувър " ще пусне лимитирана серия на именития си модел " Дефендър ", която ще се задвижва от осемцилиндров V-образен мотор. Предвижда се да бъдат създадени единствено 150 бройки от специфичното издание, като мотивът за неговото лансиране е навършването на 70 години от излизането на първия " Дефендър ".

© Ленд Роувър

" Дефендър Уъркс " V8 ще е най-мощната и най-бърза версия на именития кросоувър. Неговият петлитров атмосферен мотор генерира мощ от 405 конски сили и максиммален въртящ миг 515 Нм. За съпоставяне, общоприетата версия на модела разполрага със скромните 122 к.с. и 360 Нм.

Юбилейното издание на " Дефенедър " ще предлага ускоряване от място до 100 км/ч за под 6 секунди. Максималната скорост е 170 км/ч.

© Ленд Роувър

Автомобилът е екипиран със скоростна кутия на ZF с осем предавки, като модифицирани са също спирачките и окачването. " Дефендър Уъркс " V8 e качен на 18-цолови алуминиеви джанти, на които са инсталирани гуми с размер 265/65 R18.

Купувачите на 150-те автомобила могат да избират сред осем общоприети цвята. На разположение са и два матови, които могат да са контрастни и в тях да са издържани покрива, капачките на огледалата, радиаторната решетка, арките на калниците и буквите на предния похлупак. Фаровете са светодиодни.

© Ленд Роувър

Салонът е изискан в кожа " Уиндзор ". Монтирана е и съвременни система за развлечение. Купувачите могат да поръчат специфичното осъществяване както за късата база на " Дефендър ", по този начин и за дългата. Цените потеглят от 150 000 лири.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР