Лена да говори за енергетика е все едно Помпадур да

...
Лена да говори за енергетика е все едно Помпадур да
Коментари Харесай

Само жена може така да смъкне гащите на Лена: Неграмотна, неморална, лъжкиня, шарлатанка

Лена да приказва за енергетика е все едно Помпадур да приказва за моралните устои на кралския двор.
Няма такива НАГЛИ папагали, тежки популисти, рисково невежи като тези от Политическа партия! Всичките им приказки са оттатък действителността. И това е рана, претъпкана с неистини, които тези шарлатани отвориха. Народът ще ги отхвърли едвам, когато измамите им опустошат изцяло територията, когато се домъкне МВФ и приготвят страната за брутална приложимост в спора за нова делба на света.
В меморандума с Джемкорп за един МИЛИАРД, ставаше ли дума за това, че България не създава чушки и домати, или ставаше дума за измислени и невиждани модулни реактори, акумулатори и прочие измамнически мистификации! Ключовата политика на Политическа партия в енергетиката беше да се вкарат медиаторите в газа. Оттук стартира злополуката, пристигна оскъпяването и проблемите, които занапред ни предстоят. Политическа партия дадоха опция на Лукойл да източи популацията.
Политическа партия са политически ФУНКЦИОНАЛНО НЕГРАМОТНИ, само че пък надути като плажни топки. Да си правиш пиар с това, че ТАЙНО от народа си провеждал външна политика, освен това във връзка с войната в Украйна, е изумителна незначителност и тъпота.
Тези дилетанти, които в този момент се учат по какъв начин да мамят народа, не са определени, с цел да ръководят ТАЙНО от народа и по метод, какъвто им хрумне в девиантните им глави! Има парламент. И към момента има нация. И популярност Богу, че към момента има други партии.
От профила във Facebook на Калина Андролова
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР