Лена Бориславова за протеста на полицаи и пожарникари: Тече организация

...
Лена Бориславова за протеста на полицаи и пожарникари: Тече организация
Коментари Харесай

Предозиране: Рашков казал в МС, че някой от Списъка „Гугъл“ организира полицейския протест

Лена Бориславова за митинга на служители на реда и пожарникари: Тече организация на престъпно проявени субекти
Бойко Рашков е уведомил държавното управление, че по отношение на идните митинги в страната този уикенд, престъпно проявени лица ще излязат измежду протестиращите. Служители на Министерство на вътрешните работи и служителите на реда излизат на проява, недоволни от заложеното във към момента неприетия държавен бюджет за тази година.

„ На оперативно съвещание бяхме осведомени от вътрешния министър Бойко Рашков, че организация тече в цялата страна измежду престъпно проявени лица, които против възнаграждение биват подтиквани към митинг. Част от тях са и купувачи на гласове, известни на органите на Министерство на вътрешните работи “, съобщи началникът на кабинета на премиера Лена Бориславова.

По думите ѝ и изказвания на Рашков, най-малко едно лице от 19-те от листата от Google, също взело участие в организацията.

Кирил Петков ще се среща със синдикатите на служители на реда и пожарникари, стана ясно от думите на Бориславова, която насочи рецензии, че организацията за митинг си тече макар готовността им за разговор.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР