Лена Бориславова все по-често оставя детето на съпруга си Миро

...
Лена Бориславова все по-често оставя детето на съпруга си Миро
Коментари Харесай

Луксът я гали! Лена обикаля студиата с колие за 5 бона, жените в майчинство могат само да й завиждат

Лена Бориславова все по-често оставя детето на брачна половинка си Миро и в последно време снове из студиата на малките екрани, с цел да брани партийните ползи. Острието на Политическа партия преди дни цъфна първо в Би Ти Ви, а след това в Нова телевизия с елегантно украшение на врата си.
Модни познавачи незабавно разгадаха, че колието, което съставлява нежна златна верижка с нанизана халка на нея, в действителност е емблематичен модел на „ Картие “.
Герданчето носи заглавието „ Тринити “ и се предлага в разнообразни разновидности и на разнообразни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е направено, както и дали има по себе си скъпоценни камъни или не. Моделът на врата на Лена е междинен клас, а цената му е близо 5 хиляди лв..
Изработен е от злато. Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била прочувствен и специфичен подарък. Вероятно някогашната говорителка на Кирил Петков го е получила от възлюбения си Мирослав Иванов във връзка тяхната годишнина. През 2024 година се навършват 10 години от началото на любовната им приказка.
Връзката им пламнала, до момента в който били студенти в СУ, а малко по-късно се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро, което докара даже до кавги към нея, само че след това си взе поука и в този момент внимава да не го не помни вкъщи, с цел да не буди спекулации в обществото по отношение на фамилното си състояние, написа „ Ретро “.
Десетата годишнина от началото на връзката им е подобаваща и за повдигането на женитба. Родителите им от дълго време чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро нееднократно са споделяли, че са имали съществени проекти по кое време и къде да сключат брак, само че те се осуетили поради пандемията от Ковид-19.
После пристигнали уговорките им в политиката, а по-късно пък изненадващата бременност на Бориславова. Въпреки че мнозина чакаха депутатът от Политическа партия и юристката да минат под венчилото, до момента в който тя бе бременна, с цел да си спестят някои бумащини към припознаването на бебето, те по този начин и не го направиха и се наложи Миро да подава купища заявки, с цел да удостовери бащинството си.
Запознати издават, че Лена и Миро желали дребна и скромна женитба, единствено в компанията на най-близките родственици и шепа другари. Те били обединени към концепцията, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, защото предпочитали да избегнат привличането на ненужно любознание към себе си. За кума Бориславова мечтаела да предложения по-малката си сестра Маргарита.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР