Лена Бориславова определено знае как да привлича погледите към себе

...
Лена Бориславова определено знае как да привлича погледите към себе
Коментари Харесай

Лена пусна снимка. Всички питат за сватбата

Лена Бориславова несъмнено знае по какъв начин да притегля погледите към себе си. Всички питат по кое време ще е сватбата й с някогашния зам.-шеф на Народното събрание Мирослав Иванов, от който чака дете.

Лена пусна в обществените мрежи фотография от подредени за сватбено празненство в гората маси и мрежата завря от въпроси дали това е кадър от тайната им женитба с Миро.
-->
Оказа се, че Лена и Миро са били единствено посетители на тържество, провело се край Севлиево, написа „ Ретро ”.

Бъдещата майка Лена, която е бременна в шестия месец, показа фотография от събитието, без обаче да прави повече разяснения. Кадърът, показващ сватбените маси, отрупани с декорация, незабавно разсъни интереса на нейните почитатели в обществените мрежи, които започнаха да ѝ честитят щастливото събитие.

Въпреки че не Лена е била булката, тя избра да не отвръща на честитките по никакъв метод и резервира безмълвие. Всъщност двамата с годеника ѝ Мирослав са участвали на гала по подписване на брак на тяхна дългогодишна другарка, която се занимавала с търговия с виновност. Тържеството се провело в горска резиденция, намираща се в сърцето на Стара планина, наоколо до Севлиево.

Мястото в последните години е извънредно известно измежду младоженците поради атрактивната конюнктура и опцията за обред и тържество под намерено небе, посред райска градина и с аспект към планината. Очевидно Лена се е впечатлила и от декорацията, и от организацията на събитието и не е изключено двамата с Мирослав да решат да заимстват концепцията от своята другарка и също да се врекат един на различен във безконечна честност точно в Севлиевския Балкан.



 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР