Лекарствата за подагра колхицин ще бъдат тествани в голямо проучване

...
Лекарствата за подагра колхицин ще бъдат тествани в голямо проучване
Коментари Харесай

Тестват лекарство за подагра срещу COVID-19

Лекарствата за подагра колхицин ще бъдат тествани в огромно изследване в Обединеното кралство, което преглежда евентуалните лекувания на COVID-19 в ранен етап, оповестиха откриватели от Оксфордския университет, представени от " Ройтерс ".

Лекарството показа добри резултати за понижаване на приема в болница при пациенти с COVID-19 в канадско изследване, само че не се знае доста за това по какъв начин може да повлияе на възобновяване, да управлява тежестта на признаците и да предотврати напълно хоспитализациите, разясняват откривателите.

Проучването, подкрепено от английското държавно управление и наречено PRINCIPLE, оценява медикаментите, които могат да се употребяват вкъщи през първите 14 дни от инфекцията на COVID-19, за да оказват помощ на пациентите да се възстановят по-бързо и да отхвърлен нуждата от по-нататъшна интервенция или хоспитализация.

" Дори и с сполучливи ваксини и други предотвратими ограничения, съществуването на лекувания със солидна база данни има решаваща роля за преустановяване на тази пандемия ", съобщи съпредседателят на тестването Крис Бътлър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР